{month}
{day}FODISZ Esélyegyenlőségi Futam

a 36. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon


Időpont: 2021. október 9. (szombat)

Táv: 500 m Start: 13.20 órakor

 A verseny rajtja/célja a Pázmány Péter sétányon, az ELTE Lágymányosi Campus előtt lesz,

itt lesz a (22-es számmal jelölt) FODISZ sátor is felállítva. 

A futáson ingyenes a részvétel, DE ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

(Regisztráció az alábbi adatlapon keresztül lehetséges)Budapest Sportiroda (BSI) által szervezett 36. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál keretein belül, a BSI-vel együttműködésben a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) idén is megszervezi a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot

Az eseményen 500 m-es külön futam keretein belül biztosítunk lehetőséget a fogyatékossággal élő  gyermekeknek, hogy ép társaikhoz hasonlóan átélhessék a versenyzés örömeit, izgalmait és részesei legyenek ennek a fantasztikus futófesztiválnak.  (A távot akár le is lehet sétálni.)

Nem csak a fogyatékossággal élőket várjuk, hanem azokat is, akik a közös futással szeretnék kifejezésre juttatni szolidaritásukat speciális igényű embertársaink iránt, erősítve, elősegítve a társadalmi integráció megvalósulását.

Teljesítsük együtt a távot a FODISZ lélekfutamán!

Minden résztvevő emlékérmet kap ajándékba a szervezőktől!


Idén még különlegesebb lesz a FODISZ Esélyegyenlőségi Futam, mert ez lesz az egyik kiemelt eseménye a FODISZ ADOMÁNYGYŰJTŐ kampányának, mely a tehetséges fogyatékos sportolók tehetségtámogatását segíti. Az adománygyűjtésről további információt itt találsz: https://fodisz.hu/adomany/

Köszönjük, ha adományoddal Te is segíted a fogyatékos fiatalok sportpályafutását!


Az eseményen a FODISZ Adománygyűjtés és a Tehetségtámogató Program két nagykövete:

Drávucz Rita, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó és Boronkay Péter, világ- és Európa-bajnok paratriatlonista is ott lesz!


NEVEZÉS

A FODISZ Esélyegyenlőségi Futamon ingyenes a részvétel, DE ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!


EGYÉNI NEVEZÉS az alábbi jelentkezési regisztrációs adatlap kitöltésével. 


CSOPORTOS NEVEZÉS esetén az alábbi linken található xls. táblázatot kell kitöltve visszaküldeni a kommunikacio@fodisz.hu e-mail címre.

CSOPORTOS NEVEZÉSI ADATLAP 


ELŐNEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. OKTÓBER 4.

A helyszínen korlátozott számban egyéni nevezéseket még tudunk fogadni! 


Gyülekező: 12.00 órától, a helyszínen, a (22-es számmal jelölt) FODISZ sátornál, itt adjuk át a nevezetteknek a rajtszámot és a (KÉSZLET EREJÉIG!!!) ajándékpólót is, kérjük akinek már van FODISZ-os bordó pólója azt hozza el a futamra és tegye meg abban a távot.


Az elrajtolás előtt közös bemelegítés és fotó a FODISZ sátornál, majd közösen a rajthoz sétálás: 13.00 órakor.

RAJT: 13.20 órakor.


A futam teljesítése után sok szeretettel várunk mindenkit vissza a FODISZ sátorhoz egy uzsonnára.COVID-19 JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK!!!

A FODISZ Esélyegyenlőségi Futamon – a jelenleg hatályos szabályok értelmében – 18 év feletti személyeknek csak védettségi igazolvánnyal:

a) COVID-19 oltottság tényének igazolása védettségi igazolvánnyal

b) fertőzésből történő felgyógyulás tényének igazolása védettségi igazolvánnyal

lehet részt venni.

18 életévet be nem töltött személyek koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt vehetnek részt a futáson. 

A védettségi igazolványt (digitális vagy plasztik kártya formájában), valamint a személyi azonosságot igazoló igazolványt a rajtszám átvételekor szükséges bemutatni a FODISZ sátornál.

A sportról szóló törvény szerinti versenyszerűen sportoló, sportorvosi engedéllyel rendelkező, igazolt sportoló részt vehet a futáson. (Nekik nem szükséges védettségi igazolvány.)


Azoknak a kedves érdeklődőknek, vendégeknek, akik nem vesznek részt a futáson, hanem csak látogatóként, adományozóként, segítőként keresik fel a rendezvényt, illetve a FODISZ sátor programjait, nem szükséges védettségi igazolvánnyal rendelkezniük.

Szájmaszk használata nem feltétel, hanem lehetőség – erről mindenki saját biztonsági érzete szerint dönthet. Kézfertőtlenítők természetesen ki lesznek helyezve a regisztrációs FODISZ sátornál.


Kérjük mindannyiunk védelme érdekében, csak egészségesen látogass ki a helyszínre!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!


NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. OKTÓBER 4.

A helyszínen korlátozott számban egyéni nevezéseket még tudunk fogadni! 

Mindenkit sok szeretettel várunk!


Keresd a 22-es számmal jelölt FODISZ sátort.

LETÖLTHETŐ TÉRKÉP
Kép- videó- és hangfelvétel

A rendezvényen kép-, mozgókép- és hangfelvétel készül, melyeken a látogatók is feltűnhetnek, szerepelhetnek, a résztvevők ehhez a rendezvényre való regisztrációval, az eseményen való részvétellel hozzájárulnak. Ezzel kapcsolatban a rendezvény szervezőivel és a felvételeket jogosan felhasználókkal szemben semmilyen követeléssel nem élhetnek, a rendezvényre való belépéssel a leírtakat tudomásul veszik és elfogadják. 


FODISZ ESÉLYEGYENLŐSÉGI FUTAM NEVEZÉS

REGISZTRÁCIÓS ADATLAP  


A megadott név túl rövid, a hossza 5 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
Ne hagyja üresen, adja meg a futó nevét!
A megadott név túl rövid, a hossza 5 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
Nem lehet üres, ha egyéni futó, akkor kérjük beírni:NINCS!
Intézményi vagy egyesületi nevezés esetén, a szervezet címét, kérjük megadni, telefonszámnál, e-mail címnél pedig a kapcsolattartó adatait! Egyéni nevezésnél, a futó elérhetőségeit kérjük megadni.
Az irányítószám beírásával/kiválasztásával a program automatikusan kitölti a helyes településnevet és megyét! Kérjük, ezt ne írja át, mert az sikertelen regisztrációt eredményezhet.
A cím megadása kötelező!
A telefonszám túl hosszú!
Az email cím túl hosszú