{month}
{day}


Sok szeretettel meghívjuk a 11. FODISZ Esélyegyenlőségi Futamra, a 38. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon!


A Budapesti Sportiroda (BSI) által szervezett 38. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál keretein belül a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) a BSI-vel együttműködésben immáron 11. alkalommal rendezi meg a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot.

Időpont: 2023. október 14. (szombat)
Táv: 500 méter, Start: 12:00 óra
Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtt
A résztvevőket kérjük, hogy a FODISZ sátornál gyülekezzenek.

A RENDEZVÉNYTÉRKÉP IDE KATTINTVA TÖLTHETŐ LE


Az esemény a fogyatékossággal élő, mozgáskorlátozott, illetve a szolidaritásukat kifejezni vágyó fiatalokat invitálja egy szimbolikus 500 méteres táv lefutására Budapesten, a Pázmány Péter Sétányon.

Kifejezetten várunk olyan résztvevőket is, akik együttérzésüket szeretnék kifejezni speciális igényű embertársaik felé. Ezzel is elősegítve a társadalmi integrációt a magyar sport területén. Ennek fényében kiemelkedő sportolók és para sportolók is ellátogatnak majd a megmozdulásra, akik együtt futnak a jelentkezőkkel. 

Minden futó emlékérmet kap ajándékba a szervezőktől!

Nevezéssel kapcsolatos információk:

A futáson ingyenes a részvétel, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Az egyéni regisztráció az alábbi felületen, online lehetséges.

ONLINE REGISZTRÁCIÓS NEVEZÉSI OLDAL

Nagyobb létszámú csoportos/intézményi nevezés az innen letölthető csoportos nevezési adattáblázaton keresztül is leadható a gazdasagivezeto@fodisz.hu e-mail címre elküldve, 2023. október 10-ig.

Csoportos nevezési lap

Egyéni nevezési lap

Mindenkit sok szeretettel várunk!


Programterv:

A futamon résztvevők a 49. számú FODISZ sátornál gyülekezhetnek a délelőtt folyamán 10:00 órától. A rajthoz állás előtt közös bemelegítésre és fotózásra fog sor kerülni, ezt követően, 11:50 órakor a RAJT-hoz állnak a versenyzők. A Futam 12:00 órakor veszi kezdetét, melyet élő közvetítés kísér majd.

A futam teljesítése után sok szeretettel várunk mindenkit vissza a FODISZ sátorhoz uzsonnára!

Kép-, videó-, és hangfelvétel készül. A rendezvényen kép-, mozgókép- és hangfelvétel készül, melyeken a látogatók is feltűnhetnek, szerepelhetnek, a résztvevők ehhez a rendezvényre való regisztrációval, az eseményen való részvétellel hozzájárulnak. Ezzel kapcsolatban a rendezvény szervezőivel és a felvételeket jogosan felhasználókkal szemben semmilyen követeléssel nem élhetnek, a rendezvényre való belépéssel a leírtakat tudomásul veszik és elfogadják.

A megadott név túl rövid, a hossza 5 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
Ne hagyja üresen, adja meg a futó nevét!
A megadott név túl rövid, a hossza 5 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
Nem lehet üres, ha egyéni futó, akkor kérjük beírni:NINCS!
Intézményi vagy egyesületi nevezés esetén, a szervezet címét, kérjük megadni, telefonszámnál, e-mail címnél pedig a kapcsolattartó adatait! Egyéni nevezésnél, a futó elérhetőségeit kérjük megadni.
Az irányítószám beírásával/kiválasztásával a program automatikusan kitölti a helyes településnevet és megyét! Kérjük, ezt ne írja át, mert az sikertelen regisztrációt eredményezhet.
A cím megadása kötelező!
A telefonszám túl hosszú!
Az email cím túl hosszú