{month}
{day}

Magyar Parasport Napja 2019 - Lélekmozgató program záróakkord


Tisztelt Intézményvezetők! Tisztelt Pedagógusok!


Köszönet azoknak az intézményeknek, akik csatlakoztak felhívásunkhoz és 2019. február 22-én LÉLEKMOZGATÓ Programot tartanak óvodájukban, iskolájukban! A nevelési intézmények regisztrációs lehetősége 2019. február 21-én lezárult. 

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén több, mint 500 intézmény csatlakozott programunkhoz! 


2019. február 25-én, hétfőn, minden regisztrált óvodának, iskolának elküldjük e-mailben azt a linket, ahol fel tudják tölteni Lélekmozgató eseményük beszámolóját, fotóit, videóit. A beküldött beszámolók pályázaton vesznek részt! 

A 10 legkreatívabb, legtartalmasabb programot megvalósító intézményt 100 000 Ft értékű DECATHLON ajándékkártyával díjazzuk!



Addig is sok szeretettel várjuk a Lélekmozgató program FACEBOOK oldalára bejegyzésként, üzenetként fényképeiket, pár soros kiegészítéssel, hogy mi is történik, történt az intézményben, hogy hírt tudjuk adni ezen a felületen is az országban lezajlott eseményekről. 

AZON INTÉZMÉNYEK ÜZENETEIT IS VÁRJUK, AKIK ESETLEG NEM REGISZTRÁLTAK BE A WWW.FODISZ.HU OLDALÁN, DE TARTOTTAK FEBRUÁR 22-ÉN PARASPORTOS MEGEMLÉKEZÉSEKET!


Köszönjük együttműködésüket!  

Bízunk benne, hogy tartalmas, valóban lélekmozgató pillanatokat éltek át a gyerekekkel február 22-én, a Magyar Parasport Napján!



FODISZ IRODA
az MPN 2019 Lélekmozgató programjának koordinátora