{month}
{day}

Szabadidősport értelmileg és tanulásban akadályozottak számára

A megyéből 4 iskola - Móricz EGYMI Lenti, Szivárvány EGYMI Nagykanizsa, Zalakomári iskola, Béke Ligeti EGYMI - tanulásban és értelmileg akadályozott diákjainak közös bemelegítéssel és futással indult a programja, február 24-én.

Kölyökatlétika - tanulásban akadályozottaknak:

A zalaegerszegi Sportcentrum adott otthont a szabadidősport rendezvénysorozatunk KÖLYÖK ATLÉTIKA programjának, melyre a megyéből 4 iskola csapata nevezett. Az 5 állomásból, + az 5 perces kitartó futásból álló programot egy vidám fogadalomtétel után teljesítették a kölyökatléták. A rendezvényen a legérdekesebb feladatnak a FORMA 1 és a váltófutás bizonyult.


ÉRTAK  fesztivál - értelmileg akadályozottaknak:

Első alkalommal került megrendezésre az értelmileg akadályozott tanulók részére a sportfesztivál.

Közös bemelegítéssel kezdődött a program. Érzékenyítő, és kutyaterápiás érzékszerveket fejlesztő játékok után csörgőlabdázás alapjaival ismerkedtek meg a sportolók ,melyet a Zala Megyei Család és Önkéntes Ház szakemberei vezettek.

A gyakorlatok sokszínűsége, a számtalan érdekes eszköz, igazi kalanddá tette ezt a napot a megyéből érkező sportolónak, akik pizza partival zárták a napot.


Mindezt az élményt köszönhetjük a MOB szabadidős pályázatának, a FODISZ támogatásának, és a Zala Megyei Speciális Sportszövetség eredményes pályázatának.


Galéria