{month}
{day}

CSATLAKOZOM! - Oktatási intézmények regisztrációja 2022


A csatlakozáshoz, kérjük töltse ki az intézményre vonatkozó adatokat, majd nyomja meg a "Csatlakozom" gombot. Ekkor rendszerünk a megadott email címre egy megerősítést kérő levelet küld, a regisztráció befejezéséhez a levélben található hivatkozásra kell kattintani. Ennek célja az, hogy kiszűrjük a hibás kapcsolati adatokat.

Kérjük, lájkolja a LÉLEKMOZGATÓ programunk Facebook oldalát, hogy minden friss információról értesülhessen. A program közösségi oldalán www.facebook.com/lelekmozgato majd várjuk a bejegyzéseket, fotókat is, hogy az egyes intézményekben hogyan emlékeznek meg a Magyar Parasport Napjáról. A regisztrált intézmények pályázatokon vehetnek részt. Az óvodák számára rajzpályázatot, az iskolák (általános-, középiskolák illetve egyetemek) számára videópályázatot hirdetünk meg 2022-ben. Valamint a legkiemelkedőbb Lélekmozgató programokat megvalósító intézményeket idén is díjazzuk beküldött programbeszámolóik alapján értékes DECATHLON ajándékutalványokkal. A pályázatokról a www.fodisz.hu oldalon található meg részletesebb információ 2022. február 10-től, valamint az intézményeket közvetlenül is tájékoztatjuk a pályázatok benyújtásának mikéntjéről. 

Regisztrációmmal csatlakozom a Magyar Parasport Napja 2022 – Lélekmozgató programjához. (Résztvevők: óvodák, általános- és középiskolák, felsőoktatási intézmények)

A megadott név túl rövid, a hossza 4 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
A cím hossza nem megfelelő! A hossz 4 és 200 karakter közt lehet!
A cím nem kezdődhet szóközzel!
A név nem lehet hosszabb 200 karakternél
A telefonszám túl hosszú!
Az email cím megadása kötelező!
Az email cím hibás!
Ha a kapcsolattartó és a regisztrációs email cím megegyezik, üresen hagyhatja a következő mezőt.
Az email cím túl hosszú
Kérjük, jelölje be, milyen pályázatokon szeretne részt venni!
Egész szám lehet, vagy üres!
Az életkort tól-ig formában adja meg, az életkor maximum két számjegy lehet! Elválasztásra a mínusz karaktert használja!