{month}
{day}

Zsinórlabda Diákolimpia Országos Döntő (TANAK) Pécsen

Március 6-án és 7-én, Pécsen, az ANK Sportcsarnokban került megrendezésre a FODISZ Zsinórlabda Országos Diákolimpia Döntő, melyen tanulásban akadályozott diákok versenyeztek egymással. Az esemény lebonyolítója a Fogyatékkal Élők Baranya Megyei Sportszövetsége volt.


Izgalmas meccsek, nagy csaták, heves szurkolás és jó hangulat jellemezte a két napot. Az ünnepélyes díjátadón Toponári Gábor, a FODISZ ügyvezető elnöke mellett jelen volt Fogarasi Gábor, Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének Népjóléti és Sport Bizottságának elnöke, valamint Máté János, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója.


1. helyezett: Nyírbátori Éltes Mátyás Általános Iskola és Speciális Szakiskola
2. helyezett: Tatabánya Éltes Mátyás EGYMI
3. helyezett: Pécsi Éltes EGYMI
4. helyezett: Kiskunmajsai Móra Ferenc Óvoda, Általános Iskola és EGYMI


Letölthető VERSENYJEGYZŐKÖNYV


Jegyzőkönyvet vezette: Faludi László, FOBMSZ versenyigazgató. 

A versenypálya berendezéséért és a hostessek biztosításáért köszönet a KOMLÓ EGYMI-nek valamint a KOMLÓI Remény Sportegyesületnek és Kerekes Sándor elnök úrnak.

A versenylebonyolításért, a szállások, ellátások biztosításának szervezéséért köszönet Bognár Miklós FOBMSZ elnöknek.  


Gratulálunk minden játékosnak a részvételért, a felkészítő tanároknak a lelkiismeretes munkáért, a dobogós helyezetteknek pedig a kiváló szereplésért! Köszönjük a díszvendégeknek, hogy elfogadták meghívásunkat, a szervezőknek, segítőknek pedig a köszönet a gördülékenyen megszervezett, lebonyolított versenyért!


FODISZ - Több, mint sport!

Galéria