{month}
{day}

Búcsúzunk Ács Lajostól

Fájó szívvel beszélek most a következő Kollegánkról. Fájó szívvel, mert egy kiváló sportszakembert, egy kiváló kollégát veszítettünk el, aki nagyon váratlanul távozott el a FODISZ családból októberben: Ács Lajost, aki életének 77 évéből, több, mint egy évtizedet áldozott a FODISZ-ra, bár áldozhatott volna többet...
Ács Lajos évtizedekig volt meghatározó alakja az atlétika sportágnak. Egész életében a sportban tevékenykedett és kiemelt életfeladatának tekintette az atlétika sportág széleskörben történő megszerettetését, a fogyatékossággal élő diákok segítését, a sajátos nevelésű diákok sportoltatásának támogatását.
Bő egy évtizede kapcsolódott először a FODISZ munkájához. Mindig több feladata volt, rengeteg sporttal kapcsolatos tevékenységben állt helyt. 2014-ben lett a FODISZ Somogy vármegyei tagszervezetének főtitkára. Rengeteget segített abban, hogy a FODISZ Somogy vármegyei sportszakmai és szervezeti munkája elérjen mai szintjére.
Mindig lelkesen, emberséggel, nyílt szívvel és lendületes tettvággyal, szakértő szemlélettel fordult a feladatokhoz, a segíteni akarás hajtotta minden pillanatban.


Elkötelezett munkájával a Somogy vármegyei szervezet előremozdítója, hajtóereje volt.
Szívünkben örökre őrizzük emlékét.