{month}
{day}

Labdarúgás Megyei Diákolimpia Bajnokság

Megyei labdarúgó bajnokságunkat Esztergomban, a Montágh Imre EGYMI műfüves labdarúgó pályáján rendeztük meg.

A versenyre 4 csapat / Tata, Komárom, Oroszlány, Esztergom / csapatai neveztek. Hosszú idő óta másodszor fordult elő, hogy Tatabánya csapata nem nevezett a versenyre.

A Montágh DSE mindig nagyon jó házigazda, remek szervezéssel bonyolítja le a labdarúgó tornát.

A megnyitót, melyet Bodrogai Tibor igazgató Úr nyitott meg, az iskola tanuló színvonalas táncai tették színessé.

A mérkőzéseket képzett bíró vezette kevés hibával. Körmérkőzések alkalmával mindenki játszott mindenkivel. A tét a Közép-Dunántúli regionális tornára való bejutás volt. Az első két helyezett csapat vehet részt rajta.

Küzdelmes, néhol durvaságba forduló izgalmas mérkőzéseket vívtak a csapatok. Az utolsó mérkőzésig sem dőlt el ki jut tovább. Végül az utolsó pillanatban rúgott góllal Komárom szerezte meg a győzelmet.

Bajnokságunkat Komárom csata nyerte meg a Tatai iskola elött. Így Ők képviselik megyénket a regionális döntőn. III. Esztergom-. IV. Oroszlány csapata lett.

Minden csapat oklevelet, helyezettek érmet kaptak. A különdíjasok oklevélben részesültek. Díjaztuk a legtechnikásabb -, gólkirályt-, és a legjobb kapust is,

Köszönjük az Esztergomi Iskolának a remek napot.

Gratulálunk minden részvevőnek és sok sikert kívánunk a továbbjutott Komáromi csapatnak a regionális döntőn való szerepléshez.

Galéria