{month}
{day}

Most Mi Sportolunk szabadidős program Homokon


2022. június 23-án került megrendezésre a Most Mi Sportolunk szabadidős programunk Homokon, amelyen a fogyatékkal élő gyermekeket oktatók, nevelők sportolhattak egy játékos nap keretében.

 

A program célja: Hagyományőrző jelleggel a megyei intézmények közötti összefogás, együttműködés erősítése. Szakmai tapasztalatcsere egy kötetlen nap keretében.

 

7 intézmény 129 fővel vett részt a sportrendezvényen.

 

A sportnapot Szabó Mihály Balázs a Révay György EGYMI intézményvezetője nyitotta meg, majd Auner Zoltán és Molnár Melinda ismertette az állomásokat.

 

Zenés bemelegítés után egyéni versenyeken (légpuska lövészet, asztalitenisz, sakk, darts, keresztrejtvényfejtés, helyből távolugrás, súlylökés, tollaslabda, íjászat, Petanque, 600 és 50 méteres futás) és csapatversenyeken (röplabda, labdarúgás) mérettették meg magukat a versenyzők. 

 

A szervezők a már jól megszokott, remek, rugalmas, felkészült szervezéssel bonyolította le a Most MI Sportolunk! eseményét.

 

A legeredményesebb női és férfi sportolók érmet, oklevelet kaptak megmérettetésükért.

 

A rendezvényt bográcsban főtt babgulyás menüvel zártuk.

Gyönyörű szép környezetben, egy nagyon jó hangulatú, felszabadult napot tölthettünk el együtt, felejthetetlen pillanatokat szerezve.