{month}
{day}

Dűlőre futottunk - elnöki részvétel, tolnai sikerek, aktív jelenlét Badacsonyban


A FODISZ idén is aktívan részt vett a "Dűlőre Futunk!" Jótékonysági futáson Badacsonyban. 


A szövetség a Decathlon sporteszköz-adományának köszönhetően Fitnesz sátrat működtetett a helyszínen, de a Badacsony-hegy körüli futáson is képviseltette magát, hiszen több váltó és egyéni futó is indult a mezőnyben FODISZ színekben. 

A Tolna megyei delegáció remekelt! Orsós Zoltán egyéni 3. helyezett lett, tolna megye két váltója pedig elsőként és másodikként ért célba. Az első helyezett váltó tagjai: CSÁK TAMÁS és MARCZIKA ANDRÁS, a Csömöri Atlétika képviseletében, a második helyezett váltó tagjai: ORSÓS ZOLTÁN, FELKL BENJÁMIN és ISTLSTEKKER BALÁZS, a Szekszárdi Hétszinvilág Gyermekotthon képviseletében. 

A futók között ott volt Szabó László, a FODISZ elnöke gyermekeivel, Szabó Zsófival, Szabó Alexxel, és keresztfiával Jaczkovics Vincével teljesítette váltóban a távot. FODISZ színekben futott váltóban: Bartos Adél, Kővári Ágnes, Bogdán Tamás, egyéniben pedig Práger László, Bács megyéből. 

A FODISZ, partnerének a Decathlon sporteszköz-adományának köszönhetően, különdíjakat is adhatott, a legjobb helyi női és férfi futónak, valamint a mezőny legidősebb résztvevőjének. A díjazottak nagy örömmel vették át a fitnesz gépeket. 

Köszönjük mindenkinek a részvételt, a szervezőknek pedig a profi, pazar szervezést!

Igazán jó hangulatú, jó célokat szolgáló esemény részesei lehettünk! 

FODISZ - Több, mint sport!  

Galéria