{month}
{day}

Kiskőrösi siker Szlovákiában

Kiskőrösi siker Szlovákiában

A szlovákiai Reedukacné Centrum szervezésében, 2016. 09. 29-30-án valósult meg Tornalján a 7. Tornaljai Kispályás Labdarúgó Torna, amely egyben az 5. éve balesetben elhunyt szlovákiai kolléganőnk, Balogh Yvett emlékét is őrzi.

Ezen a tornán, a Kiskőrösi EGYMI diákjai, és a Velünk mozdulj DSE kötelékében tatozó, már elballagott diákok is részt vettek, utánkövetési célzattal.

A versenyen 8 csapat indulta kupáért. Kiskunhalas, Kiskőrös, Kassa, Solozsnica, Sahy, Tornalja Gimnázium, és Tornalja Centrum sportolói mérték össze labdarúgás sportágban szerzett ügyességüket.

Szoros küzdelemben az első helyet a tornaljai gimnazisták szerezték meg. Második helyen, egyetlen góllal lemaradva, Kiskőrös csapata végzett. A dobogó harmadik fokára Kiskunhalas csapata állhatott.

Gratulálunk a diákoknak, és a kiskőrösi csapat edzőjének, Tisza Zoltánnak egyaránt.

A programnak folytatása lesz, a 2017. március 17-18-án megrendezésre kerülő, a Velünk mozdulj Diáksport Egyesület, Kőrös Kupa néven futó Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Bajnoksága. A Kőrös kupa a NEA-SZ-16- 054-es azonosító számú nyertes pályázatból valósul meg.