{month}
{day}

Mert segíteni jó!

Amikor megkeresés érkezett a FODISZ-hoz és dr. Gömör Ivánhoz, az ELTE Sport Kft. ügyvezető igazgatójához, hogy járuljanak hozzá a Mexikói úti Mozgásjavító Általános Iskola sikeres nyári táborához, akkor nem volt kérdés, hogy a FODISZ az esemény mögé áll, a Kft. pedig fél napra térítésmentesen bocsájtja rendelkezésre az általa üzemeltetett vízi-sporttelepet.


A fentieknek köszönhetően 2015. augusztus 13-án egy nagyszerű hangulatú közös gulyásleves főzés és sárkányhajózás keretein belül 13 mozgássérült gyerek kapcsolódhatott ki önfeledten az ELTE Vízi-sporttelepen.


Az ő boldogságuk és örömük a visszajelzés annak kapcsán, hogy a mindennapi, „rutin” tevékenységek mellett az önzetlen segítség és támogatás milyen pozitív hatásokat és folyamatokat képes generálni, amelyhez a FODISZ és az ELTE Sport Kft, nagy örömmel járult hozzá.


Az eseményen az ELTE részéről jelen volt Hirholcz Ákos a Hallgatói Szolgáltató és Sport Központ vezetője és Pálfia Zsolt a Szakszervezeti Bizottság elnöke, a FODISZ részéről pedig Dechert Áron fejlesztési igazgató. A sárkányhajó programot a Duna Sportklub biztosította, melyért köszönet nekik.


Folytatás következik, egy őszi, fogyatékos gyerekeknek szervezett sporteseménnyel a Mérnök utcai Sporttelepen.