{month}
{day}

Regionális Perdülj ki! Táncfesztivál!


Regionális Perdülj ki! Táncfesztivál!


Fogyatékkal Élők Komárom – Esztergom Megyei Sportszövetsége 2013. november 21.
Kömlődön rendezte meg a Perdülj Ki! regionális táncfesztivált.


A regionális Perdülj ki! Táncfesztivál 2 000 óta kerül megrendezésre a Kömlődi, Hegyháti Alajos Tagintézményben, amely idén is itt került megrendezésre.



A versenyen moderntánc és néptánc kategóriákban léphetnek fel a gyerekek, és a fiatal táncosok.

A fellépők műsorát szakmai zsűri értékelte.

Megyénk határán kívülről is érkeznek tánccsoportok, akik évről-évre számon tartják rendezvényünket, és örömmel készülnek erre az eseményre. 



Tatáról a Kőkúti iskolából illetve az Új úti iskolából érkeznek fellépők, Kömlődről a helyi majorettek és a Hegyháti Alajos Tagintézmény iskolai és kollégiumi tanulói vesznek részt, továbbá Dadról, Rumból, Győrből, Síkvölgyről, Martonvásárból, Veszprémből és Dunaalmásról érkeznek a táncosok.

Az idei évben ismét táncházzal színesítjük a fesztivál programját.
A több mint 100 főt megmozgató rendezvényen minden fellépő díjazásban és vendéglátásban részesült, melyet szponzorainknak, támogatóinknak ezúton megköszönjük.


Mind az fellépők, mind a nézők, szervezők számára kellemes élményt nyújtó program volt a fesztivál, amely hagyomány folytatása szinte kötelező a szervezők számár.

A FÉKEMSZ vezetése ezúton is megköszöni a helyszínt adó iskola, szervezők, rendezők, fellépők, megjelent iskolák együttműködését, szülök, szponzorok támogatását!


Árva János
FÉKEMSZ titkár