{month}
{day}

Kőrös kupa Kispályás Nemzetközi Labdarúgó Bajnokság

„Kőrös kupa” Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Bajnokság

A Velünk mozdulj DSE szervezésében, Kiskőrös adott otthont, a 2017. 03. 17-18-án, 10 csapat részvételével lebonyolított, nemzetközi szintű két napos eseménynek.

A megmérettetés mellett szabadon választott programként, a helyi uszodában úszhattak a vendégek, vagy a Közúti Múzeumba látogathattak el.

Első este szakmai megbeszélések folytak az edzők, felkészítő tanárok és egyéb szakemberek részvételével. A téma természetesen sporttal, és a futballal volt kapcsolatos. Az egészséges táplálkozás elveit szem előtt tartva, halászlé volt a menü.

A mérkőzések közben, az idő nem volt kegyes a csapatokhoz, hisz a felhők tartalma a meccsek alatt hol csendesebben, hol erősebben zúdult a résztvevők nyakába. A sportolókat azonban a futball iránti rajongásuk átsegítette a nehéz pillanatokon. Sportszerű küzdelemben, végül a dobogó legmagasabb fokára Kiskunhalas csapata állhatott. Ezüstérem Somogyvár sportolói nyakában csilloghatott. Harmadik helyezést Dunavecse csapata ért el. Negyedikként a dobogó közeli helyen Kiskőrös csapata állt. Az edzők és játékvezetők véleménye alapján három cím került kiosztásra ezen a napon. „Gólkirály” Kerekes Krisztofer kiskunhalasi sportoló lett. „Legjobb mezőnyjátékos” plakettet Kovács Richard, Somogyvár játékosa vette át. A „Legjobb kapus” címet Pfeiffer Dávid somogyvári sportoló szerezte meg.

A Velünk mozdulj DSE vezetősége, és a magam nevében gratulálok a sportolóknak és a felkészítőknek!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Tisza Zoltánnak a remek halászlé főzéséért, és a segítségért, valamint Kuti Zoltánnak, a fotózásért, és a megvalósításban való részvételéért.

A program a NEA-MA-16-SZ-0054-es számú „Sporttal határon innen és túl” elnevezésű pályázatból, az EMMI, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.