{month}
{day}

Évzáró MIHES házi horgászbajnokság

Évzáró MIHES házi horgászbajnokság.

Előzetes megbeszélés alapján okt.15-re lett meghirdetve a MIHES évzáró házi horgászversenye.Bár munkanapra esett,mégis sikerült 11 horgásznak eljönni. (13 jelentkező volt)


A verseny napján, vegyes idő köszöntötte a tóhoz érkező résztvevőket. Az időjárás váltakozó arca ellenére, jól lehetett fogni a halakat. A megmérettetés a Sajókeresztúri horgásztón, került megszervezésre. A módszer szabadon választott, egy bot, egy horoggal lehetett horgászni, minden hal beleszámított.


Reggel 05:30 órai kezdéssel,horgászigazolvány ellenőrzéssel és sorsolással kezdődött,ki melyik számozott helyet foglalhatja el. Ezt követte a halak etetése,utána a botok,kézihálók előkészítése. 06:00 órai kezdéssel megindult a verseny.

A versenyszerű horgászat nagyon sokat segített már nekünk.Lehet az egy csali, etetőanyag, aroma, horgászbot vagy orsó, amely ha kiélezett versenyhelyzetben bizonyít, a hétköznapokon szinte biztos, hogy tarol! Így számunkra a versenyzés izgalmas, amelyet a versenyek rendkívüli módon felgyorsítanak.

A saját tagjaink közül is egyre nő az érdeklődés a "fogd meg és engedd vissza" műfaj iránt!

Etetési idő van. Látom az izgatott arcokat, még nagy a lelkesedés. Mindenki a zászlólengést várja amikor végre kiderül, hogy a mai napra kitalált horgászmódszerei bejönnek-e. Mindenki arra figyeltek a botok vége mikor mozdul.

Persze a tuti módszert senki nem árulja el, de a szákokban gyűlnek a szebbnél szebb halak. Csodák csodája jönnek a kapások, a halak kegyesek.Voltaka,akiknem nem jött be semmi,ketten félidőben feladták a versenyt.Majd eljött a várva várt eredményhirdetés. Vannak szép fogások összességében eredményes napot zártunk. Volt hal bőven. Gratulálunk a díjazottaknak és szépen lassan elindulunk haza. Azért még egy-két ugratás belefért az indulásba.

Eredmények….

I.Hely-Csoma Viktor 3 db ponty( 6.100 gr) és Különdíj.



II. Hely-Lós Róbert 2 db ponty (3.700 gr)




III.Hely: Lós András 2 db ponty (2.900gr)