{month}
{day}

A 2016-17. tanév értékelése Kiskunmajsán

A 2016-17. tanév FODISZ-FÉBSZ sport programjainak értékelése Kiskunmajsán

2017. június 20-án tartotta a FÉBSZ, a 2016/17. tanév diák-és szabadidősport programjainak értékelését.  Csodálatos természeti környezetben, egy halas tó partján, amit Ruskó Sándor és Bús Katalin kiskunmajsai kollégák bocsátottak rendelkezésünkre, zajlott az esemény.

Bányásziné Lukács Margit, FÉBSZ alelnök, Bács-Kiskun megye versenyigazgatója a FÉBSZ terveinek, és céljainak ismertetése után értékelte a tanév sportprogramjait a számok tükrében.

A résztvevő edzők, szakemberek ezután meghatározták a 2017-18. tanév feladatait, és programtervet állítottak össze, megújítva az eddigi diák-és szabadidősport rendszert.

Az idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal, oklevelek átadására is sor került. Az országos TANAK diákolimpiai versenyeken elért legjobb helyezést a Kiskunmajsai Arany János Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény nyerte el. Kiváló sport tevékenyégéért 3 intézmény, a Bajai Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Kalocsai Nebuló EGYMI, és a Kiskőrösi EGYMI kapott elismerést.

Gratulálunk a diákoknak és a felkészítőknek!

A hivatalos programot gasztronómiai különlegességek fogyasztása követett. Előételként kacsamáj hagymaágyon RS (Ruskó Sándor) volt, ami igazán különleges íz hatással bírt. Ezt horogra csábult pontyból készült halászlé, és sült csirke követett szintén RS módra.

Egy igen tartalmas szakmai nappal került lezárásra a 2016-17. tanév.  Hálás köszönet a helyszín, és a finom étkek biztosításáért Ruskó Sándor és Bús Katalin kiskunmajsai kollégáknak!