{month}
{day}

Asztalitenisz eszközökre lehet pályázni a FODISZ Sport Tehetségprogram keretein belül

A Mannaszappan akciót követően, melynek során 42 oktatási intézmény kap január hónapban 30 darab Mannaszappant, ismét pályázatot hirdet szövetségünk, ezúttal sporteszközre lehet pályázni.

A Decathlontól, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság közreműködésével, négy darab ping-pong asztalt kapott a FODISZ, melyeket szeretnénk oktatási intézmények között kiosztani. Mivel az asztalok önmagukban, megfelelő felszerelés nélkül nem használhatók, így szövetségünk minden asztalhoz biztosít hálót, két pár ütőt és 200 darab labdát.

A garnitúrákból egyet hallássérült diákokat nevelő, egyet mozgássérült diákokat nevelő, kettőt pedig tanulásban/értelmileg akadályozott diákokat nevelő oktatási intézménynek fogunk kiosztani. A pályázat célja, hogy az eszközök a legmegfelelőbb helyekre kerüljenek, így kérjük, hogy az alábbi linken elérhető űrlapon, az adatok megadását követően ismertessék oktatási intézményük asztalitenisz felszereléseinek jelenlegi állapotát, valamint hogy az oktatási intézményben milyen műhely munka folyik asztalitenisz sportágban. 

A pályázatokat 2017. január 31-ig lehet benyújtani. A pályázaton nyertes oktatási intézmények vállalják, hogy csatlakoznak a FODISZ Sport Tehetségprogramjához.

Pályázati kérdőív: goo.gl/dbk0Qa