{month}
{day}

Ha október, akkor SPAR Maraton

Szövetségünk, a Budapest Sportiroda (BSI) által szervezett 32. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál keretein belül a BSI-vel együttműködésben az idei rendezvényen FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot szervez. Az eseményen egy 500m-es külön futam keretein belül biztosítunk lehetőséget több mint 250 fogyatékos gyermeknek, hogy ép társaikhoz hasonlóan ők is átélhessék a versenyzés örömeit és izgalmait.

A versenyen ingyenes a részvétel. 

Terveink szerint a múlt évi sikeres programhoz hasonlóan az 500m-es versenyen minden általunk meghívott fogyatékos gyermekkel idén is egy közéleti személyiség (sportoló, zenész, színész) fog együtt futni, ezzel is azt szeretnénk közvetíteni a magyar társadalom felé, hogy a fogyatékkal élő emberek integrációja egy kiemelt és nagyon fontos feladat.

Az esemény elnevezése: 32. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál – FODISZ Esélyegyenlőségi Futam
Az esemény (futás) időpontja: 2017. október 14. 12.30 (FODISZ futam) 
A program időtartama: 2017. október 14. 11.00 – 14.00 

Az rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nem csak fogyatékkal élők jelentkezését várjuk, hanem azon emberekét is, akik fontosnak tartják kiállni a fogyatékkal élők mellett, erősítve, elősegítve a társadalmi integráció megvalósulását.

Regisztrálni a következő oldalon lehet: http://fodisz.hu/esemyeny-regisztracio
Regisztrációs határidő: 2017. október 10. (kedd), 23.00