Fogyatékosok Országos Diák-,
Verseny- és Szabadidősport Szövetsége
Regisztráció Közoktatási intézmények regisztrációja a FODISZ - VESPA-ba!

Közoktatási intézmények regisztrációja a FODISZ- VESPA-ba.

A FODISZ létrehozta a Magyarországon fogyatékkal élő diákok versenyzését támogató versenyszervező és nyilvántartó programját a VESPA-t. A VESPA-val a versenyszervezéseket, azokon való fogyatékkal élő diákok és iskolájuk részvételét, a nevezéseket, eredmények rögzítését, közlését lehet a mai kor elvárásának megfelelően gyorsan, hatékonyan, pontosan elvégezni, megjeleníteni.

A FODISZ– VESPA-ba tud regisztrálni minden Magyarországon működő közoktatási intézmény, annak vezetője (erre csak Ő jogosult, mint az intézmény törvényes képviselője) mely regisztrációt követően az általa megadott személyes email címre küldjük a VESPA adatbázisába felvett intézményi felületre a belépési jogosultságot, további pontos információt, leírást a teendőkről.

A VESPA adatbázisban a KLIK által működtetett, illetve a FODISZ-al partnerségben együttműködő vallási, önkormányzati, magán közoktatási intézmények adatai találhatók, ezek a fodisz.hu - Hol tudsz sportolni? – Intézmények menüben nyilvánosan megtekinthetők.

Kérjük, hogy az adatmezőket töltse ki a regisztrációhoz.

Az regisztráció elfogadása után, a regisztrációról egy automatikus tájékoztató levelet küld a VESPA szoftver Önnek, ezt követően max. 24 órán belül kapja meg azt az e-mailt, amelyben a VESPA belépési jogosultsági adatokat küldjük.

Kérjük, hogy csak olyan e-mail címet adjon meg a regisztráció során, amelyet csak Ön lát, mivel ebben az e-mailben küldött jogosultság csakis a közoktatási intézmény törvényes vezetőjének szól, az másnak át nem adható!

Ha a regisztráció során technikai problémába ütközik, kérjük, azt a vespa@fodisz.hu címre jelezni szíveskedjen számunkra.

Partneri együttműködését köszönjük!

FODISZ elnökség


Regisztració (határidö 2020-01-30 20:00:00):
*Név:
*Lakcím:
*Mobil:
*E-mail cím:
*Iskola /
Intézmény /
Szerv.neve:

A *-al jelölt adatok megadása kötelező a regisztráláshoz!

Nyilatkozat a http://fodisz.hu/ weboldalon meghirdetett regisztrációkhoz.

 A http://fodisz.hu/ weboldal – Regisztráció - menüben meghirdetett programokon, eseményeken, pályázatokon való részvételre, illetve az itt meghirdetet egyéb http://fodisz.hu/ weboldal, VESPA szoftver használatának jogosultság megszerezéséhez a regisztrációs feltételek megismerése után, annak elfogadásával, valós adatok megadásával lehet regisztrálni. A regisztrációs menüben található adatmezők kitöltése, valós adatok megadása önkéntesen történik, mely adatok mindenesetben a regisztrált személy azonosítása céljából történik az aktuálisan meghirdetett eseményen, pályázaton való részvételre, leírt jogosultság megszerzéséhez.

 A www.fodisz.hu – Regisztráció - weboldalon regisztráló személy regisztrációja során, az általa megadott adatokat kizárólag a regisztrációs felületen aktuálisan megadottakhoz, azonosításhoz, illetve a FODISZ egyéb eseményeinek, tartalmának megismertetése céljából kezeli, tárolja.  A FODISZ az általa kezelt és tárolt regisztrációs adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára át nem adja, a regisztráló írásbeli kérésére annak adatait törli adatbázisából. Regisztráló által adatainak törlésének a kérelmét a adattorles@fodisz.hu címre kell küldeni, a regisztrációban megadott adatokkal, az ott megadott e-mail címről.

 A http://fodisz.hu/  – Regisztráció – oldalon történő regisztráció alapján a FODISZ a regisztráló számára FODISZ hírlevelet küld, melyről a címzett saját döntése alapján le tud iratkozni. A FODISZ a regisztrációk során minden esetben törvényes eszközökkel vizsgálja azt, hogy a regisztráció valós adatokkal történt, amennyiben egyértelműen bizonyítottá válik, hogy a regisztráló személy valótlan adatokat adott meg, úgy az ilyen regisztrációt azonnal törli adatbázisából, a regisztráló értesítése nélkül.

A http://fodisz.hu/ weboldalon történt regisztrációt követően a FODISZ szoftvere azonnal a regisztrációban megadott e-mail címre tájékozató levelet küld a regisztrálónak a sikeres regisztrációról. A regisztráció során esetleg felmerülő vitás esetekben a http://fodisz.hu/ weboldal, regisztrációkat nyilvántartó adatrögzítő szoftver napló file-ban rögzített adatok az irányadók mindenki számára!