{month}
{day}FODISZ Esélyegyenlőségi Futam

a 35. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon


Időpont: 2020. október 10. (szombat)

Táv: 500 m Start: 14.15 órakorBudapest Sportiroda (BSI) által szervezett 35. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál keretein belül, a BSI-vel együttműködésben a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) idén is megszervezi a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot

Az eseményen 500 m-es külön futam keretein belül biztosítunk lehetőséget a fogyatékossággal élő  gyermekeknek, hogy ép társaikhoz hasonlóan átélhessék a versenyzés örömeit, izgalmait és részesei legyenek ennek a fantasztikus futófesztiválnak.  (A távot akár le is lehet sétálni.)

Nem csak fogyatékossággal élők jelentkezését várjuk, hanem azon emberekét is, akik fontosnak tartják kiállni a fogyatékossággal élők mellett, erősítve, elősegítve a társadalmi integráció megvalósulását. Teljesítsük együtt a távot, ezzel kifejezve szolidaritásunkat a fogyatékossággal élők iránt!


Minden résztvevő emlékérmet kap ajándékba a szervezőktől!


Fontos információ, hogy a verseny rajtja/célja a Pázmány Péter sétányon, az ELTE Lágymányosi Campus előtt lesz, itt lesz a FODISZ sátra is felállítva.


Gyülekező: 13.00 órától, a helyszínen, a FODISZ sátornál, itt adjuk át a nevezetteknek a rajtszámot és a (KÉSZLET EREJÉIG!!!) ajándékpólót is, kérjük akinek már van FODISZ-os bordó pólója azt hozza el a futamra és tegye meg abban a távot.

Az elrajtolás előtt (13.45 órakor) közös bemelegítés és fotó a FODISZ sátornál, majd közösen a rajthoz sétálás: 14.00 órakor.

RAJT: 14.15 órakor.


NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. SZEPTEMBER 30.


A futáson ingyenes a részvétel, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Regisztráció az alábbi felületen, online lehetséges.


Nagyobb létszámú csoportos/intézményi nevezés az innen letölthető csoportos nevezési adattáblázaton keresztül is leadható a kommunikacio@fodisz.hu e-mail címre elküldve, 2020. szeptember 30-ig.


Mindenkit sok szeretettel várunk!


Felhívjuk a Kedves Nevezők figyelmét, hogy ha a koronavírus okozta járványhelyzet indokolja, a szervezők döntése szerint előfordulhat, hogy az esemény, illetve a FODISZ Futam lemondásra kerül. Ebben az esetben szíves megértésüket kérjük! (A verseny, futam elmaradása havaria-vis major helyzetnek minősül.) 


 ONLINE REGISZTRÁCIÓS NEVEZÉSI ADATLAP 


A futó neve
A megadott név túl rövid, a hossza 5 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
Ne hagyja üresen, adja meg a futó nevét!
Intézmény/Szervezet/Egyesület neve
A megadott név túl rövid, a hossza 5 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
Nem lehet üres, ha egyéni futó, akkor kérjük beírni:NINCS!
Neme
Születési dátum
Intézményi vagy egyesületi nevezés esetén, a szervezet címét, kérjük megadni, telefonszámnál, e-mail címnél pedig a kapcsolattartó adatait! Egyéni nevezésnél, a futó elérhetőségeit kérjük megadni.
Cím
Az irányítószám beírásával/kiválasztásával a program automatikusan kitölti a helyes településnevet és megyét! Kérjük, ezt ne írja át, mert az sikertelen regisztrációt eredményezhet.
A cím megadása kötelező!
Telefonszám
A telefonszám túl hosszú!
Email cím
Az email cím túl hosszú
Először indul a választott távon?
Pólóméret (Pólót csak csak korlátozott számban, a készlet erejéig tudunk biztosítani)