{month}
{day}

FODISZ Esélyegyenlőségi Futam a 35. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon másolataFODISZ Esélyegyenlőségi Futam

a 35. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon


Időpont: 2020. október 10. (szombat)

Táv: 500 m Start: 14.15 órakorBudapest Sportiroda (BSI) által szervezett 35. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál keretein belül, a BSI-vel együttműködésben a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) idén is megszervezi a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot

Az eseményen 500 m-es külön futam keretein belül biztosítunk lehetőséget a fogyatékossággal élő  gyermekeknek, hogy ép társaikhoz hasonlóan átélhessék a versenyzés örömeit, izgalmait és részesei legyenek ennek a fantasztikus futófesztiválnak.  (A távot akár le is lehet sétálni.)

Nem csak fogyatékossággal élők jelentkezését várjuk, hanem azon emberekét is, akik fontosnak tartják kiállni a fogyatékossággal élők mellett, erősítve, elősegítve a társadalmi integráció megvalósulását. Teljesítsük együtt a távot, ezzel kifejezve szolidaritásunkat a fogyatékossággal élők iránt!


Minden résztvevő emlékérmet kap ajándékba a szervezőktől!


Fontos információ, hogy a verseny rajtja/célja a Pázmány Péter sétányon, az ELTE Lágymányosi Campus előtt lesz, itt lesz a FODISZ sátra is felállítva.


Gyülekező: 12.00 órától, a helyszínen, a 23-as számmal jelölt FODISZ sátornál, itt adjuk át a nevezetteknek a rajtszámot és a (KÉSZLET EREJÉIG!!!) ajándékpólót is, kérjük akinek már van FODISZ-os bordó pólója azt hozza el a futamra és tegye meg abban a távot.


A RENDEZVÉNYTÉRKÉP IDE KATTINTVA TÖLTHETŐ LE


A BSI minden résztvevőnek befutóéremmel kedveskedik, melyet - most egészségvédelmi okokból - a befutónál nem nyakba akasztanak, hanem mindenkinek a kezébe adnak. 


A futam teljesítése után sok szeretettel várunk mindenkit vissza a FODISZ sátorhoz egy uzsonnára - csomagolt szendvicsre és nagylelkű felajánlásnak köszönhetően SMILE Palacsintára -,

valamint egy kis záró-zumbázásra! ÚJ INFORMÁCIÓK - JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK

Rajtszámot csak a FODISZ sátorban leadott, aláírt COVID19 Nyilatkozattal tudunk átadni. Egészségvédelmi okokból a helyszínen érintésmentes hőmérsékletmérést végzünk. Ha a mért érték meghaladja a 37,5 °C-t, akkor - a BSI járványügyi szabályzata szerint - sajnos nem veheted át a rajtszámodat, nem tudsz részt venni a futamon. Kérjük csak egészségesen gyere ki a helyszínre! 

LETÖLTHETŐ COVID19 NYILATKOZAT (WORD FORMÁTUM) 1 PÉLDÁNYOS


LETÖLTHETŐ COVID19 NYILATKOZAT (PDF FORMÁTUM) 1 PÉLDÁNYOS


LETÖLTHETŐ COVID19 NYILATKOZAT (WORD FORMÁTUM) 1 OLDALON 3 NYILATKOZAT


LETÖLTHETŐ COVID19 NYILATKOZAT (PDF FORMÁTUM) 1 OLDALON 3 NYILATKOZAT


Kérjük a résztvevőket, hogy szájmaszkot feltétlenül hozzanak magukkal, mert a rajtzónában csak maszkot viselő futók tartózkodhatnak, a futás, séta közben a maszkot le lehet venni (!), hogy ne akadályozza a szabad légzést a sportolás közben. A verseny területén több helyen kézfertőtlenítők lesznek kihelyezve, de a FODISZ sátornál is készülünk kézfertőtlenítőkkel.

Kérjük, hogy viselkedj felelősséggel, légy óvatos és tartsd be a kéréseinket illetve a kormány aktuális előírásait, javaslatait. KÖSZÖNJÜK a közreműködésed! 


Az elrajtolás előtt (13.45 órakor) közös bemelegítés és fotó a FODISZ sátornál, majd közösen a rajthoz sétálás: 14.00 órakor.

RAJT: 14.15 órakor.


A futáson ingyenes a részvétel, DE ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT volt!

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. SZEPTEMBER 30. - A REGISZTRÁCIÓS LEHETŐSÉG MÁR LEZÁRULT!


Mindenkit sok szeretettel várunk!


Felhívjuk a Kedves Nevezők figyelmét, hogy a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamon, csak a regisztrációs sátornál leadott COVID19 nyilatkozattal lehet részt venni!