{month}
{day}

ASZTALITENISZ: újra Tatán találkoztunk!


A tavalyi nagy sikerű, a Lukács Csaba vezette tatai kollégák által kiválóan szervezett III-IV. korcsoportos TANAK Országos Asztalitenisz Diákolimpiai Döntő után úgy döntöttünk, idén ismétlünk, és ismét a Güntner Arénában hozzuk össze legjobb asztaliteniszezőinket 2019. január 23-án. 
Bár a reggelre hirtelen zorddá váló időjárás sokak utazását megnehezítette, mégis egész szép számú mezőny jött össze, és a tavalyihoz hasonlóan színvonalas mérkőzéseket láthattunk. 


Versenyünket megtisztelte Michl József, Tata város polgármestere és Fenyvesi Veronika, a Klebelsberg Központ Tatabányai Tankerület Köznevelési Osztályának vezetője, és forgatott az eseményen a Tatai Televízió is.


Négy diákolimpiai győztest avattunk, Horváth Olívia és Makula László Gedeon a sportág keleti „fellegvárát”, a hajdúdorogi Kalkuttai Teréz Anya Általános Iskolát, Nagy Krisztina a várpalotai Bartos Sándor EGYMI-t, Balogh Kevin pedig csepeli iskoláját, a Mészáros Jenő EGYMI-t képviselte. 

Gratulálunk a győzteseknek és minden résztvevőnek, a nagyobbakat pedig várjuk március 13-án Budapesten az V-VI. korcsoportosok döntőjén!


FODISZ - Több, mint sport!


Galéria