{month}
{day}

Liget Kupa - ismét nagy sikerrel

2019. május 22-én került megrendezésre a Liget Kupa szabadidősport, amelyen 7 intézmény (Kádas György EGYMI - Karcag, Kádas György EGYMI – Kisújszállás, Révay György EGYMI – Homok, Liget Otthon – Szolnok, Szőke Tisza Otthon – Tiszaug, Fenyves Otthon – Bánhalma és a rendezvénynek otthont adó Liget Úti EGYMI – Szolnok) vettek részt. A fogyatékkal élő gyermekek és felnőttek 64 fővel próbálták ki magukat különböző ügyességi játékban (kapura rúgás, teke, darts, kosárra dobás, sorverseny).

A megnyitón Auner Zoltán ismertette az állomásokat, majd a jelenlévők 10 csapatot alakítva elindultak az őket kísérő pedagógusokkal az öt állomásra, ezzel kezdetét vette a Liget Kupa sportjátéka. Az esős idő miatt a tervezett udvari program az intézmény aulájában és tornatermeiben valósult meg, de ez nem befolyásolta a jó hangulatot.

A rendezvényt a Liget Úti EGYMI intézményvezetője, dr. Kovácsné Okler Edit értékelte. A legeredményesebb csapat elnyerte a Liget Kupát, az intézmények oklevelet vehettek át és minden résztvevő csokoládét, valamint üdítőt kapott.


Galéria