{month}
{day}

Elindult az MPB Dual Karrier Programja

Tájékoztatjuk Önöket, hogy elindult az MPB Duál Karrier programja (http://www.hparalimpia.hu/dual-karrier), melynek keretében az alábbi két képzést tudja a Magyar Paralimpiai Bizottság közeljövőben beindítani, támogatni:

 

Inkluzív Sportoktató szakirányú továbbképzés a Testnevelési Egyetemen a Magyar Paralimpiai Bizottság közreműködésével:

A 2019 februárjában induló új, prominens oktatókkal kialakított, gyakorlatorientált, két féléves Inkluzív Sportoktató szakirányú továbbképzés célja a szakemberek felkészítése a sajátos nevelési igényű és fogyatékossággal élők oktatására, nevelésére, sportolásuk támogatására. A Magyar Paralimpiai Bizottság tandíj támogatási programot hirdet a továbbképzés éves díja egy részének átvállalásával, ezzel is ösztönözve a részvételt.

A továbbképzés részleteit az alábbi linken találjátok:

http://www.hparalimpia.hu/inkluziv-sportoktato-kepzes-a-testnevelesi-egyetemen

 

FOGYATÉKOS SPORTOLÓK MUNKAERŐPIACI INTEGRÁCIÓJÁT SEGÍTŐ INNOVATÍV SZAKMAI PROGRAM:

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának és a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. támogatásával megvalósításra kerülő, fogyatékos sportolók munkába állását segítő program keretében lehetőség nyílik arra, hogy fogyatékos sportoló – tréninggel kombinált távoktatás keretében – a foglalkoztatási esélyeit növelő, támogatott képzésen vegyen részt.

A képzés három csoportban indul: 2019. december, 2020. január, 2020. február. Helyszín: Magyar Sport Háza

A képzés részleteit az alábbi linken találjátok:

http://www.hparalimpia.hu/fogyatekos-sportolok-munkaeropiaci-integraciojat-segito-tamogatott-kepzes