{month}
{day}

5. Ntone Open Mind Sárkányhajó és Élményfesztivál

Nagyszerű hangulat, vidámság, élményprogramok, szeretet és elfogadás – ezek jellemezték a május 30-i, 5. Ntone Open Mind Sárkányhajó és Élményfesztivált Sukorón, a Velencei-tónál, melyen a FODISZ és meghívott vendégei, intézményei is jelen voltak. 
A FODISZ a DECATHLON sporteszköz-támogatásával megvalósuló Fitnesz Sátorral települt ki a rendezvényre, mely hatalmas sikert aratott! Az érdeklődők futópadozásban, szoba-kerékpárban és elliptikus tréner-gépen tehették próbára magukat. A FODISZ kosárpalánkot, focikapukat, röplabdahálót és természetesen labdákat is vitt a helyszínre, hogy igazán sportos napja legyen minden résztvevőnek. 
A sárkányhajózásból is természetesen kivettük a részünket és az esemény egyik támogatójaként, mind a Gyermek futamban, mind a Támogatói futamban egy-egy FODISZ hajó szállt vízre. A hajók legénységét a Mozgásjavító Intézet, a Csalogány DSE, az Érdi Móra Ferenc Általános Iskola gyermekei, pedagógusai és a FODISZ munkatársai alkották.
A FODISZ és a DECATHLON együttműködésének köszönhetően a rendezvényre letelepített sporteszközök különdíjként, a szervező Nagy Jánossal (Ntone Event) egyeztetve, a résztvevő szervezetek, intézményeknek kerültek felajánlásra, az alábbiak szerint: 
Szent Vitus Alapítvány – kosárpalánk
Jövőt nekik is! Alapítvány – futópad
Entz Ferenc Szakközépsiskola – elliptikus tréner
Bárányfelhő Alapítvány – szobabicikli.
Köszönjük azoknak az intézményeknek, akik a mi hívó szavunkra eljöttek a rendezvényre, köszönjük a rengeteg vidám, mozgásra, sportolásra nyitott érdeklődőnek, hogy meglátogattak minket és köszönjük a Nagy Jánosnak és segítőinek a profi szervezést!
Jövőre ismét találkozunk!  

Galéria