{month}
{day}

FODISZ-MHSSZ Diák Nyuszi, hopp!, Mezei futó és Tájékozódási versenyek

A FODISZ, a Magyar Hallássérültek Sportszövetsége, a Sirályok SE és a Mlinkó István EGYMI és Kollégium által közösen szervezett FODISZ-MHSSZ Diák Nyuszi, hopp!, Mezei futó és Tájékozódási versenyek nagy sikerrel zajlottak le Egerben, a Városi Sportcsarnokban és az Érsekkertben, 2018. április 20-án.

A Nyuszi, hopp! az alsó tagozatos hallássérült és beszédfogyatékos gyermeknek nyújtott versenyzési lehetőséget ügyességi feladatokban, a Mezei futóverseny, a felsős diákokat mozgatta meg, a Tájékozódási verseny pedig egy újfajta sport kipróbálására adott alkalmat a hallássérült és beszédfogyatékos diákoknak Eger gyönyörű parkjában, ahol a feladatot biztonságosan, az eltévedés veszélye nélkül tudták megoldani.

A sporteseményen különböző intézményekből összesen 100 diák vett részt. A versenyek első három helyezettjei éremdíjazásban részesültek.

A megnyitón ott volt Borbély András, a KK Egri tankerületének szakmai igazgatóhelyettese, a díjakat Muraközy Andrea, az Egri Mlinkó István EGYMI igazgatónője adta át. 


Galéria