{month}
{day}

Magyar Parasport Napja 2024

MPN2024 ÖnkormányzatoknakMagyarország számára a 2024-es év a hazai és nemzetközi sportesemények szempontjából is izgalmas lesz, hiszen ebben az évben olimpiai és paralimpiai játékokat rendeznek Párizsban.

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) 2024-ben immáron hetedik alkalommal szervezi meg a Magyar Parasport Napját február 22-én.

A Magyar Parasport Napjának szemléletformálás céljából létrehozott Lélekmozgató programja Magyarország összes sportegyesületét, önkormányzatát, nevelési, oktatási, szociális és gyermekvédelmi intézményét, civil szervezetét, az óvodástól az egyetemista korosztályig arra invitálja, hogy ünnepeljük együtt a magyar parasportot és hazánk fogyatékossággal élő sportolóit.

Az MPN2024-hez csatlakozó szervezetek számára – az előző évekhez hasonlóan – az MPB és a FODISZ hasznos információkat és szakmai anyagokat biztosít a megvalósításhoz, míg a megvalósítás módját a résztvevő szervezetek saját döntésére bízza.

Közös célunk változatlan: megmutatni és közös élményekkel igazolni, hogy a magyar társadalom elkötelezett az egyenlőség, a sokszínűség és a befogadás mellett.

Az elmúlt évek gyakorlata alapján idén is többféle értékes szemléletformáló pályázattal készülünk a regisztrált résztvevők számára! 

További információ


A REGISZTRÁCIÓ ELINDULT!

Az MPN2024 Lélekmozgató programjához az alábbi regisztrációt követően csatlakozhat (kattintható):


Nevelési, oktatási intézmények regisztrációja

Önkormányzatok regisztrációja

Sportszervezetek, sportegyesületek, egyéb civil szervezetek regisztrációja

Szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézmények regisztrációja


Az MPN2024 lélekmozgató letölthető pályázati anyagai

Az MPN2024 Lélekmozgató letölthető segédletei (kattintható):

MPN2024 Lélekmozgató segédletek óvodai, kisiskolás foglalkozásokhoz

MPN2024 Lélekmozgató segédletek osztályfőnöki óra megtartásához

MPN2024 Lélekmozgató segédletek sportfoglalkozás megtartásához

MPN2024 Lélekmozgató segédletek önkormányzatoknak