{month}
{day}

CSATLAKOZOM! - Köznevelési intézmények regisztrációja

A csatlakozáshoz, kérjük töltse ki az intézményre vonatkozó adatokat, majd nyomja meg a "Csatlakozom" gombot. Ekkor rendszerünk a megadott email címre egy megerősítést kérő levelet küld, a regisztráció befejezéséhez a levélben található hivatkozásra kell kattintani. Ennek célja az, hogy kiszűrjük a hibás kapcsolati adatokat.

Kérjük, lájkolja a LÉLEKMOZGATÓ programunk Facebook oldalát. A program közösségi oldalán www.facebook.com/lelekmozgato várjuk a bejegyzéseket, hogy az egyes intézményekben hogyan emlékeznek meg a Magyar Parasport Napjáról. Szeretnénk, ha ezt a fórumot a köznevelési intézmények magukénak éreznék és átadnák egymásnak a tapasztalatokat, ötleteket, javaslatokat is, hiszen minden évben megünnepeljük a Magyar Parasport Napját.

A regisztrált intézmények között DECATHLON ajándékkártyákat sorsolunk ki, valamint a regisztrált intézmények tudnak részt venni a lezajlott eseményt követően pályázatainkon eseménybeszámolóikkal és - ÚJDONSÁG! – videópályázataikkal, melyek közül a legkreatívabbakat, legkiemelkedőbbeket további 50.000 Ft, illetve 100.000 Ft értékű DECATHLON ajándékkártyákkal díjazunk. (2020. február 22-ét követően minden regisztrált intézmény a regisztrációs e-mail címére elküldve, kap egy egyéni linket, ahol pályázati anyagát feltöltheti.) 

Regisztrációmmal csatlakozom a Magyar Parasport Napja 2020 – Lélekmozgató óvodai, iskolai programjához

Köznevelési intézmény neve
A megadott név túl rövid, a hossza 4 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
Cím
Az irányítószám beírásával/kiválasztásával a program automatikusan kitölti a helyes településnevet és megyét! Kérjük, ezt ne írja át, mert az sikertelen regisztrációt eredményezhet.
A cím megadása kötelező!
Weboldal
Kapcsolattartó neve
A név nem lehet hosszabb 200 karakternél
Kapcsolattartó telefon
A telefonszám túl hosszú!
Regisztrációs email cím
Az email cím megadása kötelező!
Az email cím hibás!
Ha a kapcsolattartó és a regisztrációs email cím megegyezik, üresen hagyhatja a következő mezőt.
Kapcsolattartó email címe
Az email cím túl hosszú
Tervezett program rövid leírása
Ezt a mezőt kötelező kitölteni!
Regisztrációmmal hozzájárulok, hogy a regisztrált köznevelési intézmény Magyar Parasport Napja alkalmából megrendezendő programja nyilvánossá váljon a média és az MPN2020 kommunikációs felületei (pl.: honlapok, Facebook oldalak) számára.