{month}
{day}

Nyolcadszorra is csodás élmény volt a FODISZ Esélyegyenlőségi Futam


Fotó:  Momentill photo by Rebosznay

Idén nyolcadik alkalommal szerveztük meg a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot a 35. SPAR Budapest Maraton Fesztivál keretein belül.
Hálásan köszönjük, hogy több mint háromszázan együtt lehettünk ezen a csodás őszi napon, október 10-én!

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ), nem vetetlenül választotta szlogenjének: Több, mint sport! A mai nap is bizonyította: ez valóban több, mint sport! Együtt futottak, sétáltak ma a sport nagy bajnokai és az élet bajnokai, fogyatékossággal élők és segítőik, mentoraik, családtagjaik és olyan velük szolidaritást vállaló ép embertársaink, akik fontosnak tartják az ilyen eseményeket, a közös sportélményeket.

Tavaly lélekfutamnak is hívtuk ezt az eseményt, nem véletlenül! Nagy boldogság volt látni idén is az örömöt, az izgalmat, a jókedvet a résztvevők arcán. Csodás volt! Tudtátok, hogy ma van a LELKI EGÉSZSÉG VILÁGNAPJA? A FODISZ Futamnál ehhez jobban passzoló eseményt nehéz lett volna kitalálni!

Köszönet, hogy velünk voltatok: Ekler Luca, Boronkay Péter, Vereczkei Zsolt, Kárász Eszter, a Para TEQSPORT képviselői: Csuri Ferenc, Döbrei István, Raska Gyula, Fábián Ágnes, Li-Laura, László Attila!!!

Köszönet, hogy ilyen sok településről jöttek el hozzánk a futók:
Bag, Bátonyterenye, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Debrecen, Dunakeszi, Érd, Esztergom, Kóka, Lajoskomárom, Nyíradony, Örkény, Pilis, Püspökszilágy, Sárbogárd, Szombathely, Tatabánya, Törökbálint, Törökszentmiklós, Üllő, Vác.

Köszönet, hogy a lelkes pedagógusok, edzők, kísérők, családtagok segítették, hogy minél többen lehessünk a FODISZ Futamon! Az egyéni nevezők mellett az alábbi intézményektől, szervezetetektől regisztráltak az eseményre:
Benedek Elek EGYMI, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Bliss Alapítvány, Cházár András EGYMI Szakiskola Simon Antal Tagintézménye, ÉFOÉSZ Hajdú-Bihar Megyei Egyesület, Fekete István Általános Iskola, Humano Modo Alapítvány, Pető Intézet, Pető Sportegyesület, Prizma Általános Iskola Óvoda és EGYMI, Suhanj! Alapítvány, Széchenyi István Általános Iskola, Vidám Oroszlán - Izsó Veronikáért Alapítvány.

Köszönjük minden résztvevőnek a mai nap lélekemelő közösségét!

Köszönjük a BSI-nek, hogy minden évben gondolnak ránk és nagy odafigyeléssel segítik a betétfutam megvalósulását!

Köszönjük a Zumba Centrum közreműködését, szuper hangulatot teremtettek idén is a futam előtt és után!

Köszönjük minden segítőnek a munkáját!

Köszönjük a SMILE Palacsintának az ízletes desszertet!

 


Jövőre veletek ugyanitt!


FODISZ – Több, mint sport!

Galéria