{month}
{day}

Nagy küzdelmek a Labdarúgás Országos Diákolimpia Döntőn




A Labdarúgás Országos Diákolimpia Döntőt tanulásban akadályozott diákok számára rendeztük meg április 26-án, az IKARUS BSE Sporttelepen. A FODISZ sportversenyén a régiós selejtezők legjobbjai – 6 csapat labdarúgói - mérkőztek meg.


A gyönyörű napsütés mellett, a sportverseny megnyitóján Toponári Gábor, FODISZ ügyvezető elnök, Dunai Antal, olimpiai bajnok labdarúgó, FODISZ mentor, Vajtó Richárd, a FODISZ diáksportért felelős sportigazgatója, valamint Koós-Lukács Tímea, a FODISZ kommunikációs igazgatója köszöntötte a résztvevőket.

A döntő első meccsének kezdőrúgását elvégző Dunai Antal azonnal megtalálta a hangot a fiatalokkal, és praktikus tanácsokkal látta el őket a focizással kapcsolatban, energikus, örökifjú személyiségével hiteles példát adva a diákoknak.

A sportszerű küzdelmek párhuzamosan két pályán zajlottak, volt, amikor az elsőbbség eldöntéséhez büntetőrúgás-párbajokra is szükség volt.

Az első helyezett az aranyérem mellett kupát, a második és harmadik helyezett érmeket kapott, a negyedik, ötödik és hatodik helyezett elismerő oklevél díjazásban részesült, valamint minden csapat két ADIDAS focilabdával gazdagodott. Különdíjat kapott a legjobb kapus és a legtöbb gólt lövő játékos is.

A Kovács és Szalay Kft. felajánlásának köszönhetően mindenki jó szájízzel távozhatott, hiszen ízletes SMILE palacsintát is kapott minden résztvevő.

Sportos-mosolygós-küzdelmes-jóhangulatú eseménynek lehettünk részesei!

Köszönjük minden diáknak, felkészítő tanárnak a jelenlétet, helytállást!

Szívből gratulálunk minden helyezettnek, csapatnak!

Eredmények:

1. helyezett: Pápai Vajda Márta EGYMI

2. helyezett: Józsefvárosi EGYMI

3. helyezett: Ózdi Csillagfürt EGYMI

4. helyezett: Dr. Illyés Sándor EGYMI – Magyarbánhegyes

5. helyezett: Komlói EGYMI

6. helyezett: Nyírbátori Éltes Mátyás EGYMI


A LEGJOBB KAPUS: Ásós Tamás, a Dr. Illyés Sándor EGYMI csapatának kapusa


A GÓLKIRÁLY: Pente Kevin, a Pápai Vajda Márta EGYMI csapatának játékosa



FODISZ – Több, mint sport!

Galéria