{month}
{day}

Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Diákolimpia Őszi Forduló

Az atlétikai küzdelmeket követően a csapat sportokkal folytatódtak a diákolimpiai küzdelmeink, a labdarúgásé volt a főszerep a Barátság Parkban.


Három csapat érkezett meg kedd délelőtti megnyitóra, majd az azt követő megmérettetésre. Soproniak, csornaiak és a házigazda győriek sorakoztak fel a 10 órakor kezdődő megnyitóra.

Minden csapat játszott mindenkivel a műfüves pályán. Az első mérkőzésen a Radósok mérték össze tudásukat az Aranyosokkal, kiegyenlített erők küzdelmét láthattuk, remek egyéni megmozdulásokkal tarkítva, de gól nem született, így 0:0 döntetlennel zárult a találkozó.


A második mérkőzésen a Kozmutza tanulói mérkőztek a csornaiakkal, a duplázásuk ellenére csorna csapata volt a meggyőzőbb, az ő akaratuk érvényesült, így megérdemelten nyerték a találkozót 3:0 -ra. Az utolsó mérkőzésen a házigazdák játszottak a soproniakkal, a végeredmény 2:0 -val zárult, így az őszi forduló bajnoka Csorna lett.


Gratulálunk! Visszavágó tavasszal :) 


Novemberben szabadidősporttal folytatjuk a Bárcziban rendezzük meg a hagyományos váltó és sorversenyeinket, és a legkisebbek is megkezdik a versenyzést a terematlétika küzdelmei keretében.

Galéria