{month}
{day}

FODISZ Jubileumi Esélyegyenlőségi Futam a 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon

A Budapesti Sportiroda (BSI) által szervezett 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál keretein belül a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) a BSI-vel együttműködésben immáron 10. alkalommal rendezi meg a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot.


Időpont: 2022. október 8. (szombat)

Táv: 500 méter, Start: 13:30 óra

Helyszín: Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtt

A résztvevőket kérjük, hogy a FODISZ sátornál gyülekezzenek.


Az esemény a fogyatékossággal élő, mozgáskorlátozott, illetve a szolidaritásukat kifejezni vágyó fiatalokat invitálja egy szimbolikus 500 méteres táv lefutására Budapesten, a Pázmány Péter Sétányon.


Kifejezetten várunk olyan résztvevőket is, akik együttérzésüket szeretnék kifejezni speciális igényű embertársaik felé. Ezzel is elősegítve a társadalmi integrációt a magyar sport területén. Ennek fényében kiemelkedő sportolók és parasportolók is ellátogatnak majd a megmozdulásra, akik együtt futnak a jelentkezőkkel. Minden futó emlékérmet kap ajándékba a szervezőktől!


Nevezéssel kapcsolatos információk


A FODISZ Jubileumi Esélyegyenlőségi Futamán ingyenes a részvétel, azonban ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.


Ezen a linken keresztül lehet az előzetes regisztrációkat leadni:

Regisztrációs link

Előnevezési határidő: 2022. október 4. A helyszínen korlátozott számban egyéni nevezéseket még tudunk fogadni!


Programterv


A futamon résztvevők a FODISZ sátornál gyülekezhetnek a délelőtt folyamán 11:00 órától. A rajthoz állás előtt közös bemelegítésre és fotózkodásra fog sor kerülni, ezt követően, 13:00 órakor a RAJT-hoz állnak a versenyzők.

A Jubileumi Futam 13:30 órakor veszi kezdetét, melyet élő közvetítés kísér majd.


A futam teljesítése után sok szeretettel várunk mindenkit vissza a FODISZ sátorhoz uzsonnára!


Kép-, videó-, és hangfelvétel készül.

A rendezvényen kép-, mozgókép- és hangfelvétel készül, melyeken a látogatók is feltűnhetnek, szerepelhetnek, a résztvevők ehhez a rendezvényre való regisztrációval, az eseményen való részvétellel hozzájárulnak. Ezzel kapcsolatban a rendezvény szervezőivel és a felvételeket jogosan felhasználókkal szemben semmilyen követeléssel nem élhetnek, a rendezvényre való belépéssel a leírtakat tudomásul veszik és elfogadják.