{month}
{day}

FOBMSZ nyári sporttábor-Orfű 2021 tábortűz

Elérkezett a péntek, az utolsó reggeli tornával. Jó kis csapattal tölthettük az elmúlt egy hetet. Mindenkinek jót tett ez a tábor.

A kiválasztott sportágak végére ért minden csapat. Kiderült az is, hogy a legnépszerűbb a darts,az íjászat , a petangue, és a minigolf volt. Jól választottunk. Mindenki elégedetten vonult le az adott sportág helyszínéről.

  A délutánt a strandon töltöttük önfeledten kihasználva,hogy még együtt vagyunk. Önfeledt mosolyok, csibész pillantások, közös játékok…... Ez jellemezte az egész hetet, és most ezt az utolsó strandolást is. A mai napon velünk tartott Toponári Gábor a FODISZ ügyvezető elnöke is, aki örömmel látta, hogy igazán jól  érzi magát minden táborozó. A strandolás mellet ismét röplabdáztunk, és jutott idő a strand területén élő kecskék, ludak és nyuszik etetésére is. Kellemesen elfáradva vágtunk neki a táborba vezető útnak. Ma már kicsit keserédes volt, mert mindenki érezte, hogy az itt kötött barátságok igazak, és már most kezdték hiányolni társaikat a gyerekek.

Vacsora után a tábortűzzel,tánccal és énekkel a táborvezető úr beszédével lezártuk a 2021-es sporttábort. Jó volt, élveztük, rengeteg élményt nyújtottunk a gyerekeknek. Köszönjük a tábor összes nevelőjének, táborvezető úrnak Bognár Miklósnak, és elnök úrnak Faludi Lászlónak a lehetőséget.

Jövőre , veletek ugyanitt!

Galéria