{month}
{day}

FOBMSZ nyári sporttábor-Orfű 2021 tábornyitás

2021.07.19-én megnyitottuk idei sporttáborunkat Orfűn. Táborunk résztvevői Szentlőrincről, Siklósról, Harkányból, Pécsről, Szigetvárról és Salgótarjánból érkeztek.

A tábor elfoglalása után megkezdtük az ismerkedést 5 sporttevékenységgel. A választás idén a petangue-ra, az íjászatra, az asztaliteniszre, a dartsra, és a minigolfra esett. Táborozó gyermekeink a hét folyamán mindegyik sportágat kipróbálhatják, tökéletesíthetik technikájukat a pedagógusok segítségével.

Változatos, és ízletes ételeinkről István, és Zoli bácsi személyében a ZOTYIK Kft. gondoskodik.

Kedden délelőtt a sportági ismerkedéseket folytattuk. Délután sétát tettünk a Kistóhoz, ahol bejártuk a tanösvényt, és megtekintettük a vízi malmot. Sétánk során számos érdekes növénnyel , állattal ismerkedtünk meg. A kora esti órákat a Szentlőrinci EGYMI Szinergus Együttes koncertjével kezdtük. A zenekar vezetői: Tóthné Csatahelyi Gyöngyi és Rékai János, tagjai: Szirtes Dominika, Kun Vanessza, Mihály Brigitta, Szekeres Cintia, Kovács László. Az együttes az 1700-as évekből barokk , Mátyás korából itáliai reneszánsz zenét játszott,mellyel igen nagy meglepetést okoztak a táborlakóknak. Műsoruk után csőhangszer segítségével közös zenéléssel zártuk az estet. Vacsora után táncházat tartottunk.

Galéria