{month}
{day}

Elindult a regisztráció - Európai Sporthét 2019-ben is!

Nagy örömmel osztjuk meg a Magyar Szabadidősport Szövetség felhívását az idei Európai Sporthéttel kapcsolatban! Érdemes csatlakozni!

FONTOS!most SZŰRŐBUSZ megjelenését is lehet igényelni a szabadidősport rendezvényekre. Információk alább.


Jó munkát, sok sportolót kívánunk!



A MAGYAR SZABADIDŐSPORT SZÖVETSÉG és az EURÓPAI SPORTHÉT CSAPATÁNAK FELHÍVÁSA:


Kedves Kollégák!

 

2019. szeptember 23. és 30. között ismét megrendezésre kerül az Európai Bizottság által életre hívott legnagyobb sporteseménysorozat, az Európai Sporthét. Az egész Európára kiterjedő kampány arra ösztönözi az európaiakat, és közte a magyarokat is, hogy minél többet mozogjanak a Sporthét ideje alatt, illetve ennek hatására a Sporthetet követően is aktívak maradjanak.

 

Amennyiben bármilyen szabadidősport eseményt szervezel SZEPTEMBER 23. és 30. között, kérjük, hogy regisztráld a magyar honlapon (www.europaisporthet.hu), így hivatalosan is csatlakozhatsz az Európai Sporthéthez)

 

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

  • felkerülhetsz Európa „sporttérképére” és részese lehetsz a legnagyobb szabadidősport eseménysorozatnak
  • az europaisporthet.hu oldalon új érdeklődők is találkozhatnak a programoddal
  • a Te eseményed is hozzájárulhat a Sporthét hazai statisztikáihoz
  • az első 200 eseményszervezőt, aki regisztrálja eseményét a honlapon, #beactive promóciós tárgyakkal (póló, palack, törölköző, sportsál) jutalmazzuk, amelyeket a saját eseményeken oszthattok szét a résztvevők között

A promóciós anyagok szétosztásának alapja (melyik szervező hány promóciós anyagot kap):

1.     ingyenes, non-profit események

2.     regisztrált események száma

3.     az eseményen résztvevők létszáma

Akinek több eseménye is van, kérjük, hogy egyszerre regisztrálja őket a honlapunkon. A promóciós anyagok helyszíni elosztását Rátok bízzuk, de fontos, hogy megjelenjenek az eseményen, és az ott készült, majd a honlapra feltöltött fotókon is visszaköszönjenek.

 

Kérjük, terjesszétek a környezetetekben is a csatlakozás és a regisztráció lehetőségét, hogy közösen mozgathassuk meg Magyarországot! :)

Ugorj bele az Európai Sporthétbe! #BeActive

 

Üdvözlettel:

 

Az Európai Sporthét csapata

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. 
Tel.: 36-30-96-11731

www.europaisporthet.hu

www.masport.hu

 

SZŰRŐBUSZ IGÉNYLÉS LEHETŐSÉG


A Magyar Szabadidősport Szövetség közreműködésével, a Nemzeti Népegészségügyi Központtól szűrőbusz igényelhető a szeptember 23-30. közötti Európai Sporthét alatti nagyobb létszámú (min. 100 fő), regisztrált sportrendezvényekre. A busz Magyarországon 1 napos eseményekre egészségügyi személyzet nélkül ingyenesen tud kitelepülni. A kitelepülés költségei (sofőr és üzemanyag) nem terhelik a helyi szervezőket, a szűrővizsgálatot ténylegesen végző szakemberek bevonása ugyanakkor a sportrendezvény szervezőinek feladata.

 

A részleteket Salga Péter MSZSZ főtitkár úr levelében olvashatjátok.

Szűrőbusz tájékoztató levél


Kérjük, amennyiben igényelnétek szűrőbuszt regisztrált #BeActive eseményetekre, akkor legkésőbb 2019. AUGUSZTUS 12-IG küldjétek vissza kitöltve az alábbiakban található igénylőlapot az info@europaisporthet.hu email címre - tárgy: Szűrőbusz igénylés.

A jelentkezések elbírálása és a döntésről szóló értesítés augusztus második felében várható.


Szűrőbusz igénylőlap


Sok sikert a munkához, a rendezvények szervezéséhez!