{month}
{day}

DŰLŐRE FUTUNK! Jótékonysági futás


A 2019. augusztus 24-i, DŰLŐRE FUTUNK! - Jótékonysági futás kedvezményezettje ismét a FODISZ!  Köszönjük a rendezőknek, hogy szervezetünkön keresztül a fogyatékossággal élő gyermekek sportoltatását segítik, támogatják!

A rendezvény védnöke: Szekeres Pál, olimpiai bronzérmes, háromszoros paralimpiai bajnok magyar tőr- és kardvívó, sportvezető, aki teljesíti is a távot.




Fussunk minél többen ezen a kivételes hangulatú, gyönyörű badacsonyi tájakon végighaladó távon egyéniben vagy váltóban, segítsünk futással, hogy a nevezési díjakkal, a Veszprém megyei fogyatékossággal élő gyermekek sportoltatását támogathassuk!


Pár fontosabb infót kiemeltünk alább, de részletes versenyszabályzat itt található:
DŰLŐRE FUTUNK! - Jótékonysági futás
Időpont: 2019. augusztus 24. (szombat)
Helyszín: Badacsonytomaj
Táv: 12 km
Rajt: 10:00
Nevezés: előnevezéssel 2019. augusztus 15-ig, a helyszínen 2019. augusztus 23- án, pénteken délután vagy a verseny napján, 9:30-ig a helyszínen
Nevezni egyéniben vagy csapatban lehet.
Nevezési díjak: egyéni előnevezés esetén: 5.000 Ft/fő, csapat előnevezés esetén: 10.000 Ft/csapat
Helyszíni nevezési díjak a verseny előtti napon és a verseny napján: egyéni futás esetén: 6.000 Ft/fő, csapat nevezés esetén: 12.000 Ft/csapat.

A váltó csapat kettő vagy három főből állhat.
A váltó csapatra vonatkozó nevezési díj kettő és három főből álló váltó esetén is ugyanannyi.
A váltó futás távjai: 3 km + 4 km + 5 km
A két fős váltók a következőképpen oszthatják el a távot: 7 km (első két etap) + 5 km (harmadik etap) vagy 3 km (első etap) + 9 km (második, harmadik etap)
!!! Egyéni futók indulhatnak váltó csapatban is, de a váltó csapatra vonatkozó nevezési díjat ugyanúgy ki kell fizetni és mindkét chipet viselni.
Mind az egyéni mind a váltó versenyben nemük és életkoruk szerint kategóriákba osztják a résztvevőket.

EGYÉNI nevezési link: 

VÁLTÓ nevezési link: