{month}
{day}

Most Mi sportolunk 2024

A rendezvényt 2024.07.05-én tartottuk az Edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola sportcsarnokában.

A rendezvényre környező településről/ Miskolc, Alsózsolca, Kurityán, Ózd, Tornanádaska, stb./ érkeztek tanulásban- értelmileg akadályozott tanulókkal foglalkozó gyógypedagógusok, pedagógusok, gyermek gondozók.

A szabadidős rendezvényen 2 fős csapatok versengtek az asztalitenisz ill. tollaslabda bajnokai címért, de mindenki kipróbálhatta több sportágban is magát: - asztalitenisz, falmászás, tollaslabda, de akár erősíthette karjait, lábait az iskola konditermében.

A rendezvény közben és után lehetőség.nyilt kötetlen beszélgetés keretében megismerkedni a kollégákkal. Az Ő és környezetük, intézményük sajátosságával, problémáival.

Nemes Zsolt a FODISZ B-A-Z megyei versenyigazgatója röviden ismerteti a 2023-24 -as évi rendezvények, sportrendezvények, diákolimpiai versenyek eredményeit és a 2024-2025-es versenynaptár tervezett időpontját, helyszíneit. 

Galéria