{month}
{day}

Felnőtt Öttusa Európa-bajnokság - Gyere és szurkolj a magyar csapatnak!

Öttusa Európa Bajnokság 2024


Időpont: 2024. július 8-14.
Helyszín: Puskás Ferenc Stadion - Szoborpark Cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.


2024. július 8-14. között rendezik meg a Felnőtt Öttusa Európa Bajnokságot Budapesten. A Civilút Alapítvány idén még több sport témájú jószolgálati programlehetőséggel igyekszik színesíteni a nehezítettséggel élő emberek életét. A bajnokságra szeretnének olyan célcsoportokat megszólítani, akik a következők valamelyikébe tartoznak:

  • egyedüli szülőként nevelik gyermeküket,

  • nagycsaládosok,

  • állami gondozottságban nevelkednek,

  • fogyatékkal, betegséggel vagy más akadályozottsággal élik a mindennapokat,

  • nyugalmazott katonák és hozzátartozóik,

  • segítő hivatást végző szakemberek.


    Szurkoljunk együtt a versenyzőknek a nemzetközi sporteseményen, hogy közösen éljük át a sport örömét! Váljon az esemény aktív részesévé, és próbálja ki a sportághoz kapcsolódó aktivitásokat.


Az ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött rendezvényen igazi családi szórakozással is készülnek, a Civilút Alapítvány és a Magyar Öttusa Szövetség két napon át, július 13-14. között várja a sport és a játékok szerelmeseit.

A bajnokság utolsó napja hatalmas izgalmakat tartogat, vasárnap rendezik a záróeseménnyel egybekötött lovas színházi előadást, melyen a kicsik és nagyok megjelenésére is számítanak a szervezők. Magyarországon ezen az Eb-n szerepel utoljára a lovas versenyszám, éppen ezért a szervezők szerettek volna méltóképpen búcsúzni, így egy nem mindennapi látványokkal tarkított előadásban lehet része a nézőközönségnek.


További részletek és a regisztráció a következő linken érhető el: https://joszolgalat.civilut.hu