{month}
{day}

Most Mi sportolunk 2021

Ezúton is szeretnénk az önzetlen segítségüket megköszönni az intézmény dolgozóinak, hogy már sokadik alkalommal nyújtanak segítséget  a rendezvényünk zökkenőmentes lebonyolításához.

A rendezvényre környező településről/ Miskolc, Alsózsolca, Kurityán, Tornanádaska, Girincs, …stb./ érkeztek tanulásban- értelmileg akadályozott tanulókkal foglalkozó gyógypedagógusok, pedagógusok, gyermek gondozók.

A szabadidős rendezvényen 2 fős csapatok versengtek az asztalitenisz ill. tollaslabda bajnokai címért, de mindenki kipróbálhatta több sportágban is magát: - asztalitenisz, falmászás, tollaslabda, de akár erősíthette karjait, lábait az iskola konditermében.

A rendezvény közben és után egy kalória pótló ebéd elfogyasztása közben lehetőség.nyilt kötetlen beszélgetés keretében megismerkedni a kollégákkal. Az Ő és környezetük, intézményük sajátosságával, problémáival.

Nemes Zsolt a FODISZ B-A-Z megyei versenyigazgatója röviden ismerteti a 2020-21 -as évi házi versenyek, sportrendezvények,  eredményeit és a 2021-2022-es versenynaptár tervezett időpontját, helyszíneit. 

Galéria