{month}
{day}

Decathlon Budaörs Központi Dolgozók csapata a FODISZ-ért

A Decathlon Magyarország egyik nagyszerű kezdeményezése az „Adj egy pacsit!” áruházak közti jótékonysági futóverseny, melyet idén már negyedik alkalommal rendeznek meg.

Minden Decathlon áruházban – egy általuk kiválasztott napon - 12 órán keresztül, fél óránként váltva egymást futnak a dolgozók, szintén szabadon választott, hogy nyílt terepen, edzőteremben vagy akár az áruházban futópadon, és az is, hogy ki hány kilométert teljesít.

Fontos momentum, hogy minden áruház maga választja ki, hogy mely jó ügy érdekében fut, hiszen minden megtett kilométer 700 Ft adományösszeget jelent a kedvezményezett szervezet számára.

Nagy örömmel fogadtuk a hírt, hogy a Decathlon Magyarország Budaörs Központi Dolgozók csapata a FODISZ-ért fut március 2-án! A FODISZ szemléletéhez híven, természetesen nem csak inaktívan várta az adományt, hanem vendégfutóival részt is vett az eseményen hétfő délután.
Szabó László, a FODISZ elnöke a Budaörsi Decathlon Áruház futópadján futott Gulyás Mariannával, a Decathlon Magyarország társadalmi felelősségvállalás vezetőjével, őket váltotta Vajtó Richárd, a FODISZ országos versenyigazgatója, aki otthonában futópadon teljesítette a maga által választott, több mint 7 km-es (!) távot, Toponári Gábor, a FODISZ ügyvezető elnöke pedig kisfiával, Gergővel futott Dunavecse esti lankáin.


A FODISZ iroda ajándékfestménnyel és díszoklevéllel köszönte meg a Budaörs Központi Dolgozók Csapatának a kedves és jótékony gesztust. Az adomány a fogyatékossággal élő fiatalok sportoltatását fogja szolgálni.


Köszönjük minden résztvevőnek a futást!


FODISZ – Több, mint sport!

Galéria