{month}
{day}

"FODISZ FUTAM" a Vizesgálán, a DUNA ArénábanA FODISZ és a rendezvény szervezői közötti együttműködésnek köszönhetően fogyatékossággal élő fiatalok, sportolók is medencébe csobbanhattak a Duna Arénában.

A Mozgásjavító DSE, valamint a Parafitt SE népes táborral képviseltette magát, de szervátültetett sportolóként velünk úszott Szabó Réka Orsolya és kislánya is. A versenyzők között - a Mozgásjavító színeiben - Kiss Péter Pál világbajnok parakajakos is ott volt. 


A regisztrációnál nagy örömmel álltak össze közös fotókra sportolóinkkal a Vizesgála nagykövetei Kiss Gergely, olimpiai bajnok vízilabdázó és Storcz Botond, olimpiai bajnok kajakozó, nagy örömet okozva ezzel a gyerekeknek.


A verseny után az úszók és kísérőik, szurkolóik a sztárparádét felvonultató Gálaprogram részesei is lehettek!Köszönjük Gégény Noéminek (Parafitt SE) és Szűcs Istvánnak (Mozgásjavító DSE) az együttműködést, csapatszervezést, a résztvevőknek a lelkes aktivitást, a kísérőknek, családtagoknak a szurkolást, a Vizesgála szervezőinek pedig a lehetőséget!FODISZ - Több, mint sport! 

Galéria