{month}
{day}

Megyei Atlétika Diákolimpia/Ősz

A III.-IV. korcsoportosok atlétikai küzdelmeivel kezdetét vette, a 2018-2019 tanév Diákolimpiai Versenysorozata. A helyszínre és az időjárásra sem panaszkodhattunk, a tavalyi Országos Atlétika Döntő helyszínén az Olimpiai Sportparkban versenyezhettünk (korábbi EYOF helyszín). Az idei esztendőben a résztvevők száma is emelkedett, az eddigi intézmények névsora a Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskoláéval bővült. Így idén már 5 intézmény tanulói atletizáltak és versengtek egymással. A hivatásos versenybírók részvétele is nagyban segítette az esemény színvonalas megrendezését, és lebonyolítását. Közel 50 en versengtek, külön öröm volt, hogy a hivatalos versenyzőkön kívül a kollégák hoztak fiatalabb sportolót is, de volt példa idősebb sportoló versenyen kívüli szereplésére is. Azt kérném, hogy kapcsoljunk be lehetőség szerint minél több gyerkőcöt akár így is, hogy jutalmazhassuk és motiválhassuk őket a hétköznapokban is.


Remek eredmények születtek, izgalmas futamok zajlottak, külön öröm volt, hogy hosszú idő után súlylökésben is volt induló. Reméljük, hogy tavasszal hasonlóan izgalmas, pörgős verseny részesei lehetünk.


A díjátadás során mindenki egy emléklappal gazdagodott csakúgy a sportolók, mint a felkészítő tanárok az elégetett kalóriákat pedig XXL Sportszeletekkel és ásványvizekkel pótoltuk. A novemberi labdarúgó fordulóval folytatjuk a szünetet követően, november 20.-án pedig a terematlétikáé és a kicsiké lesz a főszerep. Jó felkészülést addig is Mindenkinek!


Galéria