{month}
{day}

Már csak négy nap a Winners’ Day-ig

2016. december 17-én, 10.00-kor nyitja kapuit a II. Winners’ Day az ELTE Bogdánfy úti sportcsarnokában. A tavalyi eseményhez hasonlóan, idén is a hazánkban még kevésbé ismert, angolszász sportok kerülnek bemutatásra. A Fogadózónában a látogatók megismerkedhetnek a bemutatott sportágak történelmével, eszközeivel, míg a Játszótéren ki is próbálhatják az amerikai focit, a dartsot, a golfot, a gyeplabdát, a ligarögbit, a krikettet, a szkandert és a bocsát. A programot 13.00-tól az ELTE-BEAC és Budapest Wolves cheerleader csapatainak közös bemutatója színesíti. A nap végén pedig átadásra kerülnek az 50.000 Ft értékű sportszervásárlási utalványok, melyeket az Iskolák Versenyében eredményesen teljesítő oktatási intézmények vehetnek át. A Winners’ Day házigazdája Fazekas Jácint.A rendezvényen való részvétel, a sportágak kipróbálása és a nagyszerű élmények gyűjtése egyaránt ingyenes! Váltó cipő használata kötelező.

További információk: www.winnersday.hu, www.facebook.com/winnersdaybudapest, www.fodisz.hu, www.facebook.com/fodisz, +36-70/46-999-54 (Joó Attila, szervező), iroda@fodisz.hu 

Helyszín: ELTE, Bogdánfy Úti Sportcsarnok (1117 Budapest, Bogdánfy út 10.)
Időpont: 2016. december 17. szombat, 10.00 – 16.00
Támogató: Budapest Főváros Önkormányzata
Szakmai partnerek: Budapest Wolves, Magyar Golf Szövetség, Magyar Ligarögbi Szövetség Nonprofit Kft., Magyar Krikett Szövetség, Magyar Szkander Szövetség, Pető Sportegyesület, Főnix SE.