{month}
{day}

Ügyes Vagyok Gyöngyösön

A Fogyatékkal Élők Heves Megyei Sportszövetsége immár XI. alkalommal rendezte meg az Ügyes Vagyok sporteseményt. amit a Városi Sportcsarnokba terveztük, de annak foglaltsága és jelentősebb anyagi vonzata miatt a Kolping Házba került át 3. alkalommal. Így lassan Kolping Nap-nak is szoktuk nevezni.

A szövetség  gyöngyösi és hatvani tagszervezeteinek hirdette meg, melyek közül a mozgássérültek kivételével mindannyian eljöttek. Ezt a rendezvényt nagyon kedvelik, hisz nem egymás ellen versenyeznek a résztvevők, hanem önmaguk tudását, szerencséjét mérhetik le, és valóban minden résztvevő  ( hisz mindenkinek előbb – utóbb sikerül a feladatokat megcsinálni, ha nem, akkor a versenybírók „rutinosan” besegítenek ) érem díjazással térhet haza. Sok megoldandó feladat közül 4 sikeres gyakorlatot kellett teljesíteniük a 97 résztvevőknek.  

                labdadobás célba,                             dart's                             Karikában ugrás páros lábbal                                                          

             vonalas teke,                            floorball ütés célba   és                         páros síelés.                                                                

  • Résztvevő tagszervezeteink:- Idősek Bentlakásos Otthona Gyöngyös, Petőfi Sándor EGYMI -     Gyöngyös, Autista Segítő Központ – Gyöngyös, Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona - Gyöngyös,      Lesznai Anna EGYMI  - Hatvan, Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye - Hatvan.   
Az eseményről a képek megtekinthetők    ITT !          

A Gyöngyösi TV összefoglalója pedig   ITT !    

A rendezvényt a Magyar Olimpiai Bizottság 2013-as szabadidősport támogatására kiírt pályázaton nyert összegből került megrendezésre.

Gyöngyös, 2014. március vége ....