{month}
{day}

Testnevelő piknik, Veszprém


Testnevelő piknik, Veszprém


A FODISZ 2013. október 18-20 között országos szakmai és sporttalálkozót szervezett Zánkán, a megyei tagszervezetekben dolgozó testnevelők számára.

                    

Nagyon örültünk a kezdeményezésnek, mivel versenyekről már régóta ismerjük egymást a kollégákkal, de ott mindenki a saját tanulóival foglalkozik. Ez a találkozó lehetőséget nyújtott, hogy kötetlenül, szabadon tapasztalatot cseréljünk, megismerjük egymás problémáit, véleményét.  A 2 napos program nagyon sokszínű volt.  



Az érdekes szakmai előadások mellett beszélgethettünk Benedek Tibor olimpiai bajnok vízilabdázóval.  A szellemi munka után várt bennünket a sportcsarnok, ahol a csapatok ülő röplabdában igyekeztek egymást legyőzni, majd kipróbálhattuk ügyességünket dartsban.  Levezetésként pedig a kalandra vágyók kipróbálhatták a különböző nehézségű pályákat a kalandparkban.  



Akinek ezek után még volt ereje, már pedig sokunknak volt, az tánctudását esténként a retro discoban fejleszthette tovább, vagy csak szakmai eszmecserét folytatott kollégáival.  Sok új információval, feltöltődve, jókedvűen indultunk haza.


                       

Szükség van az ilyen jellegű találkozókra szakmai, és kapcsolattartás szempontjából.

Köszönjük a lehetőséget.



Kiss Katalin

elnök

Fogyatékkal Élők Veszprém Megyei Sportegyesület