{month}
{day}

Speciális labdarúgó torna Nyíregyházán!


Speciális labdarúgó torna Nyíregyházán

A Fogyatékosok Világ napján került megrendezésre, az MLSZ és a Magyar Speciális Olimpia Szövetség közös szervezésében, az értelmileg akadályozott tanulók, fiatalok és felnőttek regionális labdarúgó tornája Nyíregyházán.
December 3-án, a Nyíregyházi Zay Anna Egészségügyi Szakközép Iskola és Gimnázium adott otthont, a már hagyományos sportrendezvénynek. A speciális labdarúgó tornán három megyéből hét csapat küzdött a dobogós helyezésekért.A rendezvényt Petrika Ibolya MLSZ szociális programvezetője nyitotta meg. Résztvevő intézmények és eredmények:

         

I. Divízió: 1. Balmazújváros Túzok SE I. csapata, 2. RIDENS Szakképző Iskola Szakiskola és Kollégium Nyíregyháza.
II. Divízió: 1. Balmazújváros Túzok SE II. csapata, 2. Szent Kamill Rehabilitációs Központ Nyíregyháza
III. Divízió: 1. Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium Nyíregyháza, 2. Dr. Molnár István Általános Iskola és Speciális Szakiskola és Kollégium Hajdúböszörmény, 3. Göllesz Viktor Speciális Szakiskola általános iskola és EGYMI Nyíregyháza.

Az első három helyezett csapatok érem, a résztvevő iskolák oklevél díjazásban részesültek.A díjakat Jády György Magyar Speciális Olimpia Szövetség sportigazgatója és Szendrei Istvánné a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Fogyatékos Sportolók Szövetségének elnöke adták át.

Forrás: indexkelet.hu Fullajtár András