{month}
{day}

MegyeiTerematlétika Diákolimpia 2016 ősz

Terematlétika Diákolimpia Megyei versenyével zárjuk az évet. A legkisebbeknek is lehetősége nyílott, hogy megmutassák sportági jártasságukat. Az I-II korcsoportosok terematlétika megyei versenyét rendeztük meg 2016. november.17.-én Győrben.

A hagyományokhoz híven a terematlétika versenyünket a Barátság Park fedett sátra alatt rendeztük meg. Mind az 5 intézményünk képviseltette magát. A körülmények ideálisak voltak a verseny rendezéséhez. Szoros versengést láthattunk, érződött a kollégák felkészítő munkája, kezdve a bemelegítéstől egészen az eredményhirdetésen tanúsított viselkedésig. A hangulatra és izgalmakra nem lehetett panasz, ahogy a versenyjegyzőkönyvekből kitűnik végletekig kiélezett küzdelmeknek tapsolhattunk. Az országos döntőbe jutott intézmények utaztatásában gördülékeny volt a KLIK-kel történt együttműködés, melyet ezúton is köszönünk :)

Végeredmény:


Az Országos döntőbe jutott tanulóink


Korcsoportok

fiú

lány

1. korcsoport

1.Gulyás Zsolt/ Csorna

1. Kozák Réka/ Csorna


2.Nagy Márió/Mosonmagyaróvár

2. Németh Roxana/Mosonmagyaróvár

2. korcsoport

1.Bogdán Szebasztian/Doborjáni

1.Ruzsa Réka/ Csorna


2.Szabó Balázs /Csorna

2.Török Vivien/Kozmutza



3.Lencse Vanessza/Mosonmagyaróvár


A második korcsoportban Török Vivien végzett a második helyen, de az országos döntő idejében családi elfoglaltság miatt nem tudta megyénket képviselni, így a kollégákkal történt egyeztetést követően, teljes egyetértésben a gyermekek tudtával, az összetett verseny 3. helyezettje képviselte megyénket a fővárosi döntőben. 

Gratulálunk!