{month}
{day}

Novemberi bowling

 2015. november 21-én , kezdés előtt félórával a Fontana Bowling bár előtt már jelen voltak a sportolók. 

Nyitás után a játékvezető az előre elkészített táblázatokba beírta a versenyzők nevét, amiket a Fontana személyzete felvezetett a számítógépbe, hogy onnan a soros versenyzők neve megjelenjen. Majd az elért pontszámokat is kijelezte a számítógép,amit külön jegyzőkönyveztek.



A kötelező cipőcserét elvégezve, tízperces bemelegítés végeztek a sportolók. Tíz órakor nyolc pályán indult egy időben a verseny, ez volt a selejtező kör, ami déli 12 óráig eltartott. Kemény és izgalmas küzdelem folyt, mivel a sikeres gurítások mellett előfordultak sikertelenek is. A többféle méretű bowlinggolyók között sokszor válogattak a versenyzők, hogy melyek súlya és mérete adta meg a legjobb bábu tarolási lehetőséget. És a soros gurításokkor azt használták, egyre nagyobb sikerrel.

 Majd a legmagasabb pontszámot elérő, 4 férfi és 4 nő lett kijelölve a döntőbe kerülve, és ott kemény küzdelmek után eldőlt a helyezések sorrendje. Az eredményhirdetés után a női és férfi díjazottak nagyon örültek az 1-2-3 díjat jelentő serlegeknek. Ezt követően ki elégedetten, ki bosszankodva indult haza.

Jövőre is van igényük a folytatásra.