{month}
{day}

MPN2021 LÉLEKMOZGATÓ FOTÓPÁLYÁZAT Pályázatfeltöltési felületTisztelt Pályázó!

Köszönjük, hogy részt vesz az MPN2021 Lélekmozgató Fotópályázaton. Első lépésként kérjük, regisztráljon a rendszerbe. A pályázati fotók feltöltésére a regisztrációt követően, a nyugtázó emailben küldött linkre kattintva van lehetőség. A regisztráció beküldését követően ellenőrizze postafiókját!

A név hossza legalább 4 de legfeljebb 200 karakter hosszúságú lehet!
A név nem kezdődhet szóközzel!
Egész szám lehet, vagy üres!
Az email cím megadása kötelező!
Az email cím hibás!
Amennyiben a pályázó diák vagy pedagógus, az oktatási intézmény nevét; amennyiben a pályázó médiában dolgozik, a média nevét adja meg! Ha egyik eset sem áll fenn, akkor ezt így jelezze: „Egyik sem”.
A név hossza legalább 4 de legfeljebb 200 karakter hosszúságú lehet!
A név nem kezdődhet szóközzel!
Az irányítószám beírásával/kiválasztásával a program automatikusan kitölti a helyes településnevet és megyét! Kérjük, ezt ne írja át, mert az sikertelen regisztrációt eredményezhet.
A cím megadása kötelező!
A pályázó a pályázaton való részvételével hozzájárul, hogy a beküldött pályázati anyaga nyilvánossá váljon a média és az MPN2021 kommunikációs felületei (pl.: honlapok, Facebook oldalak) számára. A pályázó továbbá hozzájárul, hogy beküldött pályaműve (a pályázó nevének feltüntetésével) a szervezők által a MPN2021 programról készített bármilyen kiadványban, kiállításon megjeleníthető, mellyel kapcsolatban a pályázó semmilyen anyagi, jogi követeléssel nem él.

A Lélekmozgató fotópályázatra beküldött, feltöltött fotókon feltűnő személyek személyiségjogát nem sértő megjelenésével kapcsolatban a pályázatot benyújtó tartozik felelősséggel!

A pályázat benyújtásakor a pályázó nyilatkozik, hogy a fotókon feltűnő személyek – illetve kiskorúak esetén a hozzátartozó, gondviselő – hozzájáruló nyilatkozatával rendelkezik a képmás készítéséhez és felhasználásához, valamint a nyilvánosságra hozásához és a pályázatra való beküldéséhez.

A pályázati fotók feltöltésére a regisztrációt követően, a nyugtázó emailben küldött linkre kattintva van lehetőség! A regisztráció beküldését követően ellenőrizze postafiókját!