{month}
{day}


FODISZ Jubileumi Esélyegyenlőségi Futam

a 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon 


A Budapesti Sportiroda (BSI) által szervezett 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál keretein belül a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) a BSI-vel együttműködésben immáron 10. alkalommal rendezi meg a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot.


Időpont: 2022. október 8. (szombat)
Táv: 500 méter, Start: 13:30 óra
Helyszín: Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtt
A résztvevőket kérjük, hogy a FODISZ sátornál gyülekezzenek.


Az esemény a fogyatékossággal élő, mozgáskorlátozott, illetve a szolidaritásukat kifejezni vágyó fiatalokat invitálja egy szimbolikus 500 méteres táv lefutására Budapesten, a Pázmány Péter Sétányon.

 

Kifejezetten várunk olyan résztvevőket is, akik együttérzésüket szeretnék kifejezni speciális igényű embertársaik felé. Ezzel is elősegítve a társadalmi integrációt a magyar sport területén. Ennek fényében kiemelkedő sportolók és parasportolók is ellátogatnak majd a megmozdulásra, akik együtt futnak a jelentkezőkkel. Minden futó emlékérmet kap ajándékba a szervezőktől!

 

Nevezéssel kapcsolatos információkA FODISZ Jublileumi Esélyegyenlőségi Futamán ingyenes a részvétel, azonban ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.


Az egyéni nevezéshez a kitöltendő űrlap, az oldal alján található.

Csoportos nevezés esetén az alábbi linken található xls. táblázatot várjuk kitöltve a kommunikacio@fodisz.hu e-mail címre a csoport koordinátorától.

CSOPORTOS NEVEZÉSI ADATLAP


Előnevezési határidő: 2022. október 4.

A helyszínen korlátozott számban egyéni nevezéseket még tudunk fogadni!


Programterv


A futamon résztvevők a FODISZ sátornál gyülekezhetnek a délelőtt folyamán 11:00 órától. A rajthoz állás előtt közös bemelegítésre és fotózkodásra fog sor kerülni, ezt követően, 13:00 órakor a RAJT-hoz állnak a versenyzők. A Jubileumi Futam 13:30 órakor veszi kezdetét, melyet élő közvetítés kísér majd.


A futam teljesítése után sok szeretettel várunk mindenkit vissza a FODISZ sátorhoz uzsonnára! 


Kép-, videó-, és hangfelvétel készül.

A rendezvényen kép-, mozgókép- és hangfelvétel készül, melyeken a látogatók is feltűnhetnek, szerepelhetnek, a résztvevők ehhez a rendezvényre való regisztrációval, az eseményen való részvétellel hozzájárulnak. Ezzel kapcsolatban a rendezvény szervezőivel és a felvételeket jogosan felhasználókkal szemben semmilyen követeléssel nem élhetnek, a rendezvényre való belépéssel a leírtakat tudomásul veszik és elfogadják.


HELYSZÍNRAJZ


A megadott név túl rövid, a hossza 5 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
Ne hagyja üresen, adja meg a futó nevét!
A megadott név túl rövid, a hossza 5 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
Nem lehet üres, ha egyéni futó, akkor kérjük beírni:NINCS!
Intézményi vagy egyesületi nevezés esetén, a szervezet címét, kérjük megadni, telefonszámnál, e-mail címnél pedig a kapcsolattartó adatait! Egyéni nevezésnél, a futó elérhetőségeit kérjük megadni.
Az irányítószám beírásával/kiválasztásával a program automatikusan kitölti a helyes településnevet és megyét! Kérjük, ezt ne írja át, mert az sikertelen regisztrációt eredményezhet.
A cím megadása kötelező!
A telefonszám túl hosszú!
Az email cím túl hosszú