{month}
{day}

CSATLAKOZOM! - Oktatási intézmények regisztrációja


A csatlakozáshoz, kérjük töltse ki az intézményre vonatkozó adatokat, majd nyomja meg a "Csatlakozom" gombot. Ekkor rendszerünk a megadott email címre egy megerősítést kérő levelet küld, a regisztráció befejezéséhez a levélben található hivatkozásra kell kattintani. Ennek célja az, hogy kiszűrjük a hibás kapcsolati adatokat.

Kérjük, lájkolja a LÉLEKMOZGATÓ programunk Facebook oldalát. A program közösségi oldalán www.facebook.com/lelekmozgato várjuk a bejegyzéseket, hogy az egyes intézményekben hogyan emlékeznek meg a Magyar Parasport Napjáról. A regisztrált intézmények között DECATHLON ajándékkártyákat sorsolunk ki, valamint a regisztrált intézmények tudnak részt venni a Magyar Parasport Napjához kapcsolódó különböző pályázatokon, melyekről a későbbiekben nyújtunk részletes tájékoztatást.

Regisztrációmmal csatlakozom a Magyar Parasport Napja 2021 – Lélekmozgató óvodai, iskolai programjához

A megadott név túl rövid, a hossza 4 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
Az irányítószám beírásával/kiválasztásával a program automatikusan kitölti a helyes településnevet és megyét! Kérjük, ezt ne írja át, mert az sikertelen regisztrációt eredményezhet.
A cím megadása kötelező!
A név nem lehet hosszabb 200 karakternél
A telefonszám túl hosszú!
Az email cím megadása kötelező!
Az email cím hibás!
Ha a kapcsolattartó és a regisztrációs email cím megegyezik, üresen hagyhatja a következő mezőt.
Az email cím túl hosszú
Ezt a mezőt kötelező kitölteni!
Egész szám lehet, vagy üres!
Az életkort tól-ig formában adja meg, az életkor maximum két számjegy lehet! Elválasztásra a mínusz karaktert használja!
Regisztrációmmal hozzájárulok, hogy a regisztrált oktatási intézmény Magyar Parasport Napja alkalmából megrendezendő programja, azokon készített fényképek, videófelvételek nyilvánossá váljanak a média és a MPN kommunikációs felületei (pl.: honlapok, Facebook oldalak) és ezzel kapcsolatosan készített beszámolók, kiadványok számára.